TORNAR

Màrio Flecha publica des de Jafre la nova revista " BASTÓN BLANCO "

El passat mes de setembre va sortir a la llum el número 0 de la revista " BASTON BLANCO" de la ma de l'editor argentí resident a la capital britànica, Mario Flecha. Flecha, director de "UNTITLED" i co-director de la Biennal de Jafre, publica des d'aquesta petita població del Baix Empordà, una revista que pretén ser un espai on artistes visuals, crítics i músics puguin experimentar amb els símbols. En la declaració d'intencions que trobarem a la primera pàgina, s'afirma que l'objectiu de la nova publicació és deixar de banda les trampes literàries i visuals i que no té la intenció de ser una revista literària, tot i que es compon de forma majoritaria de text creatiu. Segons ens ha manifestat el mateix editor: " Es una revista de textos de artistas visuales. No es una revista de literatura." 

En aquesta primera edició hi trobarem textos de Estevan i Javier Álvarez, Yamandú Canosa, Jordi Colomer, Lillian M. Davies, Laurent Grasso, Silverio Jiménez, Jordi Mitjà, Neil Mullholland, Olivia Plender, Tamara Stuby, Antonio Zaya i del mateix Mario Flecha. Els textos s'han publicat en l'idioma original, d'aquesta manera s'hi poden trobar creacions en anglès i castellà i fragments en francès. També hi ha fotografies de Estevan Álvarez, Olivia Flecha, Álex Guifreu, Igor Magirrondo, Jordi Mitjà i Tamara Stuby.

La nova publicació té un tiratge inicial de 500 exemplars, una periodicitat biennal i un preu de 3 €. Els interessats poden dirigir-se a l'editor.
marioflecha@another.com

  Portada de la revista on hi apareix el fotomontatge que porta per nom "Campanario del Ajo" de l'artista Olivia Flecha on s'hi pot apreciar un fragment del cel jafrenc i la part superior del campanar de la Parròquia de Sant Martí.


L'editor, Mario Flecha

 

TORNAR