Tecnologia 2º ESO

etiquetatge alimentari

exemple d'etiqueta alimentàriaEn les etiquetes de productes alimentaris hi ha de constar:
 
Identificació del fabricant on cal incloure el seu número de registre sanitari.
Lot de fabricació, per tal de saber amb quines condicions va ser elaborat el producte.
Identificació del producte, és a dir, quin producte conté l’envàs.
Ingredients, de què està compost el producte, quins són els seus ingredients i els additius que porta.
Característiques nutricionals, quins són els nutrients que ens aporta.
Pes o volum net, la quantitat de producte que conté. Internacionalment s’indica amb el símbol
Consells de conservació pel producte.
Consells o instruccions pel seu ús.
Data de caducitat o la data límit de consum preferent.
Marca comercial.
Codi de barres.

Inici de pàginaQuadern de classe

Activitats 4 - 7

Aula ZCreative Commons Reconocimiento-No comercial-Compartir bajo la misma licencia 3.0 España License
Conxita Sabartrés Sala
Valid CSSValid html 4.01Valid WAI 1.0 AAA
Des de gener de 2010:Contador de visitas Free counter and web stats