-
Logotip Implica't+

Benvinguts/des al Projecte Implica't +

Un proverbi africà diu: "Molta gent petita, en llocs petits, fent petites coses, pot canviar el món"

Implica't+ amb la carta de la Terra

Implica't+ amb els principis de la Carta de la Terra

Curs 2015-2016

El poeta Joan Brossa deia: Si vols avançar un metre, has d’apuntar a l’infinit. Amb aquesta idea d’avançar a poc a poc però deixant al darrera nostre un rastre brillant i perdurable, com el dels caragols, un grup de persones generoses, vinculades al món de l’educació i que comparteixen entre elles la idea comuna de construir un món més just, estem compromeses amb el projecte Implica’t+ que pretén incidir en els valors de sostenibilitat i solidaritat promoguts pel document La Carta de la Terra.

Implica’t+ és un projecte transversal que vol educar pel canvi de les relacions socials i ambientals actuals. Tanmateix, aspira a fomentar la cultura de la pau i el respecte, amb el convenciment que podem fer del nostre planeta un lloc on tothom tingui les mateixes oportunitats i sigui feliç, un món sense desigualtats econòmiques, culturals i educatives, un món millor.

Per aquest motiu, les persones implicades apostem per fer evident a les nostres aules els principis de La Carta de la Terra, ens obliguem a promoure alternatives i fer una crida a l’acció per aconseguir una conscienciació d’allò que hom anomena una ètica planetària, un compromís amb nosaltres mateixos, amb els demés i amb la natura.

Així doncs, us animem a participar en el projecte Implica't + i a difondre les vostres experiències en el nostre bloc, facebook o twitter.

Moltes gràcies per la vostra implicació!