| LA
VINYA I EL VI |
||
| -
materials de consulta- |
||
| Clicant els enllaços següents us podeu baixar els apartats de consulta del dossier: |
||
| Índex del dossier | ||
| Orientacions didàctiques | ||
| HISTÒRIA, PAISATGE I TRADICIÓ | ||
| EL CEP I LA VINYA | ||
| 1.La planta (nivell 1) | ||
| 2.La planta i el medi (nivell 2) | ||
| 3.El conreu de la vinya (nivell 1) | ||
| 4.El conreu de la vinya (nivell 2) | ||
| 5.El raïm com a fruita | ||
| 6.Malalties i els seus tractaments | ||
| EL VI I DERIVATS | ||
| 1.Elaboració del vi (nivell 1) ......El mateix procés en tres esquemes: vi blanc, rosat i negre | ||
| 2.Elaboració del vi (nivell 2) | ||
| 3.Elaboracions especials - 4.Etiquetatge - 5.Components i alteracions del vi - 6. L'alcohol | ||
| TREBALL DE LABORATORI | ||
| Orientacions | ||
| 1.Observació de llevats | ||
| 2.Cultiu de llevats i altres fongs de la pell del raïm | ||
| 3.Fem panses | ||
| 4.Contingut de sucres del most | ||
| 5.Elaboració del vi | ||
| 6.La destil·lació del vi | ||
| 7.Destil·lació i càlcul del grau d'alcohol del vi (nivell 1) | ||
| 8.Destil·lació i càlcul del grau d'alcohol del vi (nivell 2) | ||
![]() |