LA
VINYA I EL VI |
||
-
materials de consulta- |
||
Clicant els enllaços següents us podeu baixar els apartats de consulta del dossier: |
||
Índex del dossier | ||
Orientacions didàctiques | ||
HISTÒRIA, PAISATGE I TRADICIÓ | ||
EL CEP I LA VINYA | ||
1.La planta (nivell 1) | ||
2.La planta i el medi (nivell 2) | ||
3.El conreu de la vinya (nivell 1) | ||
4.El conreu de la vinya (nivell 2) | ||
5.El raïm com a fruita | ||
6.Malalties i els seus tractaments | ||
EL VI I DERIVATS | ||
1.Elaboració del vi (nivell 1) ......El mateix procés en tres esquemes: vi blanc, rosat i negre | ||
2.Elaboració del vi (nivell 2) | ||
3.Elaboracions especials - 4.Etiquetatge - 5.Components i alteracions del vi - 6. L'alcohol | ||
TREBALL DE LABORATORI | ||
Orientacions | ||
1.Observació de llevats | ||
2.Cultiu de llevats i altres fongs de la pell del raïm | ||
3.Fem panses | ||
4.Contingut de sucres del most | ||
5.Elaboració del vi | ||
6.La destil·lació del vi | ||
7.Destil·lació i càlcul del grau d'alcohol del vi (nivell 1) | ||
8.Destil·lació i càlcul del grau d'alcohol del vi (nivell 2) | ||