Benvinguts a la web de la nostra escola

Aquesta és la nostra pàgina web on podràs conèixer qui som, què fem i on estem. Aquí sota teniu les últimes notícies per estar al dia de tot el que passa a la nostra escola. Al menú principal que teniu a la dreta podreu consultar informacions diverses com el calendari escolar, els blocs, els horaris d' atenció... Si clickeu al següent dibuix tindreu un avanç de tot el que trobareu al nostre centre.

 

Últimes notícies

  • Ja hem tornat de les vacances amb les piles carregades, esperem que tothom hagi passat unes bones festes i us desitgem un bon any 2015.
  • Benvolgudes famílies, al següent enllaç us passem la guia de lectura per aquest Nadal 2014, elaborada per les mestres que treballen en el Seminari de Biblioteques Escolars del Garraf (PFZ) durant aquest curs escolar 2014-2015.

  • Des de la biblioteca de l'escola ens infomen que han començat a crear un nou bloc per mantenir informat a tothom de les últimes novetats i les activitats que es porten a terme en aquest espai. El podeu consultar a l'apartat del menú dedicat als diferents blocs de l'escola o al següent enllaç:

  • Podeu consultar el llistat de llibres de text tots els curs de l'escola si clickeu al següent enllaç:

  • Aquí us deixem el vídeo editat pel mestre Enric sobre les aventures que van viure els alumnes de cicle mitjà a les colònies de Can Foix:
  • Ja hem tornat de vacances i comencem el nou curs escolar 2014-2015!! Esperem que tothom hagi pogut carregar les piles durant aquest periode!!! Aquests dies anirem posant al dia la web actualitzant el calendari escolar, els horaris d'atenció i totes les novetats d'aquest curs.