Nou lloc web de la nostra escola

Tenim nou lloc web de la nostra Escola. Únicament heu d'anar a aquesta direcció o fer clic al mateix enllaç:

http://agora.xtec.cat/ceiplesroquetes

Moltes gràcies a tots i totes. Esperem que us agradi.

 

Últimes notícies

 • Esperem que tingueu unes bones vacances!! Us esperem el proper curs.
 • El passat dia 23 d'abril vam celebrar a l'escola la diada de Sant Jordi. A l'apartat de fotos teniu disponible algunes fotos de tot el que vam fer aquell dia. Des de l'escola volem agrair al Carles Denia, pare del Ramon i el Manuel, per la seva actuació musical. Va ser tot un plaer poder escoltar un cantautor de la seva projecció a la nosatra escola.

 • Aquest 14 d’abril va fer un any del segrest de 276 nenes de l’escola de Chibok a Nigèria. Després d’un any d’aquest segrest, 219 noies continuen en captiveri i 57 van aconseguir escapar. El Departament d’Ensenyament s’ha adherit a la marxa “Global School Girl March” per reivindicar el respecte als drets humans i als drets universals dels infants, per això a l'escola vam fer 5 min. de silenci amb una samarreta vermella tal i com podeu veure a la següent imatge:

  Al següent enllaç podeu veure les fotos de totes les escoles de Catalunya, inclosa la nostra, que s'han adherit a aquesta marxa:

 • Estem d'enhorabona!! Un projecte presentat pels mestres del nostre centre Salva Oriola (mestre de música) i Enric Moya (mestre d'educació física) ha estat escollit finalista en el Mobile Learning Awards 2015. Al següent enllaç podeu veure un petit resum de tot el projecte i el resultat final.

 • A l'apartat de fotos i al següent enllaç teniu disponible algunes de les fotos i el vídeo que vam fer per la festa major de Les Roquetes, on tots els alumnes i els mestres vam sortir per fer una rua amb cap grossos, gegants, batukada, etc. Com podreu veure tots vam treballar molt i ens ho passarem d'allò més bé.

 • Ja hem tornat de les vacances amb les piles carregades, esperem que tothom hagi passat unes bones festes i us desitgem un bon any 2015.
 • Des de la biblioteca de l'escola ens infomen que han començat a crear un nou bloc per mantenir informat a tothom de les últimes novetats i les activitats que es porten a terme en aquest espai. El podeu consultar a l'apartat del menú dedicat als diferents blocs de l'escola o al següent enllaç:

 • Aquí us deixem el vídeo editat pel mestre Enric sobre les aventures que van viure els alumnes de cicle mitjà a les colònies de Can Foix:
 • Ja hem tornat de vacances i comencem el nou curs escolar 2014-2015!! Esperem que tothom hagi pogut carregar les piles durant aquest periode!!! Aquests dies anirem posant al dia la web actualitzant el calendari escolar, els horaris d'atenció i totes les novetats d'aquest curs.