L'ESCOLA
EL POBLE
ACTIVITATS
LA REVISTA
ENLLAÇOS
   
ELS PARES DIUEN

 

Som a les portes del Nadal. Durant aquest trimestre els nostres nens han estat treballant amb molt interés i il·lusió el teatre. Convertim aquestes festes en una gran funció, però una funció a on els protagonistes no facin comèdia, ho visquin de veritat. Un treball important dels artistes es posar-se en el paper i viure-ho transformant aquell personatge en ells mateixos. Obrim el teló i disfrutem cada moment d'aquestes festes ben intensament, i a la mitja part de l'obra fem un bon àpat. Us en direm la recepta perquè us faci un bon profit.

RECEPTA PER UN BON NADAL
Ingredients:
amor
acollida de la bona nova
alegria
aroma de pau
un raig de solidaritat

Preneu una base d'AMOR i treballeu-la bé fins que quedi ben lligada, ha de quedar en un entremig de FERMA I FLEXIBLE. Afegiu-hi l'acollida de la BONA NOVA i torneu a treballar la pasta. Dexeu-la reposar el temps que calgi fins que L'ALEGRIA dins el vostre cor comenci a fer xup-xup. Sense deixar perdre el bull tireu-hi un raig de SOLIDARITATi un branquilló d'olivera que doni aroma de PAU. Si ho poseu al bany maria el Nadal s'amorosirà i se us guardarà tot l'any.
L'AMPA us desitja de tot cor que passeu un Bon Nadal i que l'alegria i el goig que compartim tots durant aquests dies la seguim disfrutant durant tot l'any que ben aviat començarà.
BON NADAL I BON ANY.