L'ESCOLA
EL POBLE
ACTIVITATS
LA REVISTA
ENLLAÇOS
   
ENS INTERESSA SABER
Ja som Escola Verda...
Us fem saber que el mes d'octubre vàrem anar a recollir el distintiu Escoles Verdes.
Us recordem que el Programa Escoles Verdes té per objectiu ambientalitzar l'escola a partir del compromís de la comunitat ecucativa de proposar-se objectius dins l'àmbit escolar relacionats amb aquest tema.
També us comuniquem que ja tenim la composició definitiva del Comitè Ambiental i les activitats a portar a terme per aquest curs escolar.
Comitè Ambiental:
Representant E.Directiu: Mariona Bassagaña
Representant mestres: Sílvia García i Raquel Lorden
Representant alumnes: Manel Font i Xavier Martínez
Representant AMPA: Anna Gotarra
Representant Consell Escolar: Simon Romero
Representant Ajuntament: David Mascarella
Recollida selectiva...
Si passegeu per davant de l'escola veureu dins el pati un nou contenidor, és el compostador per iniciar la recollida selectiva de matèria orgànica.
L'experiència està coordinada per l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora i hi participem tota l'escola
.Els alumnes de 6è treballaran a fons aquest tema dins l'àrea de naturals.

 

Hàbit lector...
La lectura és un dels objectius bàsics de treball de l'escola des de P3 a 6è. Recomanem treballar aquest hàbit de manera compartida entre escola i família. Els esforços que destineu a casa a assolir aquest objectiu ens faciliten molt el treball a l'escola. No dubteu en fer aportacions a les lectures setmanals que els vostres fills porten a casa, és una bona manera de fer escola entre tots.
El proper trimestre iniciarem a tota l'escola el treball a partir d'un lllibre de lectura que cada cicle us proposarà. A partir de la lectura del llibre segur que amplirem els nostres horitzons.

Activitats extraescolars...
Pel gener continuen les activitats extraescolars que els vostres fills/es estan inscrits. recordeu que si us hi voleu inscriure o bé donar-vos de baixa cal anotar-ho a l'agenda i comunicar-ho a l'escola.

Hem participat...
Aquest trimestre hem portat a terme dues activitats solidàries:- LA MARATÓ DE TV3.- VENDA DE LLÀNTIES SOLIDÀRIES -MANS UNIDES- Activitat organtizada pels alumnes de 6è.