1
Departaments
Diversos

© INS Vescomtat de Cabrera

 

Lactància materna
Activitat a 1r d'ESO, Ciències naturals


Ens visiten dues mares de Sant Feliu de Guíxols

"ELS BEBÈS SÓN MAMÍFERS,
NOSALTRES SOM MAMÍFERS"

Dilluns passat, 8 de juny, vam rebre la visita de l'Àngels i l'Anna Granolleras a l'institut. Són mares i assessores de Lactància Materna i formen part d'un grup de Sant Feliu de Guíxols anomenat Mames Braves. La feina d'aquest grup de mares voluntàries és la de promoure, protegir i donar suport a la Lactància Materna.Van estar amb els alumnes de 1r d'ESO, a l'hora de ciències.

La seva intervenció va basar-se en el grup dels mamífers, posant especial atenció en l'acte comú a tots ells que és el d'alletar les seves cries. Per això es van ajudar de la projecció de petits vídeos i de nombroses imatges tant d'animals com d'humans.

Els alumnes, que van participar molt durant la sessió, van realitzar en petits grups un taller on podien reflexionar sobre diferents aspectes de la lactància tot distingint falsos mites de realitats comprovades.

L'Àngels i l'Anna van estar molt contentes d'haver pogut fer aquesta visita a l'Institut i d'haver pogut compartir la seva experiència com a mares lactants amb les noies i nois que són les mares i pares del futur.

Noé Larrosa, professor de Ciències naturals

Bloc de Mames braves
Article al Diari de Girona
Ciències naturals
1r ESO


© Institut Vescomtat de Cabrera · Hostalric