1
Departaments
Diversos

© INS Vescomtat de Cabrera

 

RÓdio Hostalric, de nou!
Alumnes de 2n d'ESO fan un segon programa a RÓdio DOS 84 Hostalric. En directe!

Apreciats oients:

Som un altre grup d'alumnes de 2n curs de l'INS Vescomtat de Cabrera. Coordinats per la nostra professora, Elena Pintor, hem creat un altre programa de ràdio dins l'optativa quadrimestral Els mitjans de comunicació. La ràdio. El programa s'organitza en 5 seccions preparades pels 5 grups de treball :

L'Athletic Club Hostalric i les impressions d'un alumne que forma part de l'equip infantil. En què consisteixen les activitats extraescolars de l'institut, a més d'una entrevista al professor que les coordina.

El patinatge artístic, el Club Patí Hostalric. I us donarem consells per prevenir els possibles efectes provocats per les altes temperatures que es donen a l'estiu.

El paper que realitza un professor/a de secundària. Sobre les drogues i els seus efectes a la salut a més d'oferir-vos una entrevista a una professora del centre.

El projecte 1x1, amb una entrevista que li vam fer a la directora del centre. Els efectes perjudicials provocats pel consum de tabac i una entrevista a un adult i a una jova, fumadors.

Els desnonaments i dues entrevistes a una professora i una alumna del centre. A més d'un apartat musical amb dos cançons escollides per nosaltres.

Esperem que us agradi!

Àudio de tot el programa:

Anem a Ràdio Hostalric, 1r quadrimestre
Ràdio DOS 84: el dial del 105.9 FM de la vila d'Hostalric
XTEC Ràdio
XTEC Mèdia


 


© Institut Vescomtat de Cabrera · Hostalric