1
Departaments
Diversos

© INS Vescomtat de Cabrera

 


Marta, universitària
Promoció XV : Marta Barrena fa Pedagogia a la UdG


Hola a tots! Com sabeu, sóc la Marta Barrena, ex-alumna del Vescomtat.

Vaig adonar-me què volia estudiar realment: Pedagogia. Actualment estudio a Girona, una ciutat preciosa. Estic molt contenta amb el pla d’estudis de la carrera, i una cosa que m’agradaria destacar són les activitats de grau de dijous. Cada professor, al llarg del semestre (les assignatures duren un semestre) ha de proposar dues activitats culturals, que siguin d’interès per a l’assignatura però que ofereixin contingut alternatiu. Així doncs cada dijous deixem de banda les classes per a gaudir del que ens ofereix la UdG. Per exemple, fins ara hem passat una nit a Perpinyà, visitat el MACBA a Barcelona, l’ESPAICAIXA a Girona, hem rebut a la Marina Subirats, hem visitat un centre escolar d’un barri amb dificultats, hem organitzat debats sobre temes d’actualitat, hem visitat el DIXIT, etc. Aquestes sortides, a part d’apropar-nos al món cultural, uneixen al grup i afavoreixen les relacions professor-alumne, que sempre s’havien considerat fredes a la universitat.

Un aspecte que ens ve al cap quan pensem en la nova etapa és el fet de fer noves amistats. Jo no sabia com aniria la cosa, què em trobaria i si em costaria gaire fer-me amb altre gent. Si mai m’haguessin dit que trobaria gent tan maca i que seria tan fàcil, de debò que mai m’hagués preocupat. A la classe som seixanta-tres i, tot i que encara em fallen alguns noms, ja puc dir que tinc la sort de compartir moltes estones amb vuit noies més que genials. El que més m’agrada és que vivim en llocs diversos i cadascuna utilitza expressions diferents; és molt divertit.

Abans d’acabar també m’agradaria mencionar el bar de la facultat i la biblioteca. Realment ho mereixen! Crec que són els dos llocs on hi passo més temps. Primer fem petar la xerrada al bar abans de classe i després, encara que no hi hagi gaire feina i com excusa per trobar-nos, visitem la biblioteca, encara que sigui diumenge.

Bé ara sí que he acabat d’explicar-vos per sobre la meva experiència. Espero que us ajudi a agafar forces per aconseguir el que voleu i que acabeu de passar bé el temps que us quedi a l’institut, aneu on aneu desprès. Moltes gràcies i records!

Marta Barrena, desembre 2013

Ex-alumnes des de la Universitat
Promoció XV

© Institut Vescomtat de Cabrera · Hostalric