1
Departaments
Diversos

© INS Vescomtat de Cabrera

 


Lectura en veu alta
Participem en l'XI Certamen nacional de lectura en veu alta


Hem tornat a anar a Blanes, a llegir en veu alta! Aquest cop hem fet el camí més acompanyats que no pas l'any passat: com que vam fer un petit concurs per Nadal, tots els qui s'hi van presentar han pogut anar a veure com era el certamen i donar suport als qui hi llegien.

Els nostres representants en la categoria de Tropa de corsaris (3r i 4t d'ESO), Arnau Coll, Alimami Dembaga i Cristina Lamas, ho han fet molt i molt bé: han vocalitzat, han llegit a poc a poc, han respectat les pauses i han tirat la veu tan lluny com el micròfon i la por escènica els han permès… De totes maneres, hi ha hagut algun grup que semblava no tenir condicionants… i… ha guanyat.

Continuarem espolsant-nos els nostres…! Fins a la propera!

Anna Oller i Piqué, professora de llengua i literatura

Fotos i vídeos de l'acte


El 18 de març d'aquest 2015, un grup de nois i noies de 3r aniran al Teatre de Blanes a participar a l'XI Certamen de lectura en veu alta.

Per Nadal vam fer la classificació de l'institut amb la participació de Lídia Carretero, Max Heinichen i Arnau Coll, de 3A; Arnau Cumelles, Arnau Pimàs, Cristina Lamas, Ainhoa Álvarez, Mireia Boix, Berta Jaumandreu i Júlia Mas, de 3B; Raquel Garcia i Berta Fernández, de 3C; i Alimami Dembaga i Abde Askhira, de 3D.

Els que ens representaran seran Arnau Coll (3A), Alimami Dembaga (3D) i Cristina Lamas (3B). Estem a la categoria de Tropa de corsaris, que és per a 3r i 4t.

Ens hi acompanyaran Max Heinichen (3A); Arnau Cumelles, Arnau Pimàs, Berta Jaumandreu i Júlia Mas (3B); Raquel Garcia i Berta Fernández (3C); i Abde Askhira (3D). El professorat acompanyant serà Maria Nicolau i Anna Oller.

Participen amb els textos que ens indiquin del llibre Elles també maten, que és a cura d'Anna Maria Villalonga (Llibres del delicte).

Anna Oller i Piqué, professora de llengua i literatura


Participem en el X Certamen, abril 2014
Departament de Llengua i Literatura Catalanes i Clàssiques


© Institut Vescomtat de Cabrera · Hostalric