1
Departaments
Diversos

© INS Vescomtat de Cabrera

 


València 2015
Intercanvi, recital i viatge, primer de batxillerat, març 2015
La meva sang que res detura, recital poètic


Vídeo enregistrat per Ricard Ballús: teatre d'Hostalric, 30 maig 2015.

La meva sang que res detura... serà un viatge per l'experiència personal d'una dona que es va veure obligada a exiliar-se a França a partir dels anys cinquanta per fugir de la violència i el poc respecte per la cultura que s'imposava a Catalunya durant el franquisme. Felícia Fuster es va donar a conèixer com a poeta tardanament, el 1984, quan tenia més de seixanta anys i per això la seva obra reflecteix tota la vida viscuda des de l'extrem més madur.

Els poemes compten amb el contrapunt de veus de les diferents èpoques en català, anglès, castellà i japonès com ara J. V. Foix, Gabriel Ferrater, J. V. Foix, e. e. cummings, Takamura Kôtarô, Alfonsina Storni, Gabriela Mistral, Robert Frost, Thomas Hardy.

Fem l'intercanvi amb l'Institut Arabista Ribera de Carcaixent. Fem el recital el dia 11 de març i l'institut ens convida a dinar. El viatge és des del dia 10 fins al dia 13 de març. Hi veurem: l'Oceanogràfic, una performance d'un grup de música experimental, la València medieval i el Bioparc.

Xavier Lluna, professor


Més fotos al Google+:
Intercanvi, recitals poètics i viatges a primer de batxillerat, 2005-2015

© Institut Vescomtat de Cabrera · Hostalric