1
Departaments
Diversos

© INS Vescomtat de Cabrera

 


Proves Cangur, 2016
Estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques


Un altre cop el nostre Centre ha estat una de les seus  organitzadores de les proves Cangur 2016 a Catalunya. Aquestes es van realitzar el dijous 7 d'abril, i enguany  la novetat  ha estat la introducció de noves proves per als alumnes de primer i segon d'ESO, cursos que en altres anys no s'hi podien presentar.  Un dels objectiu de la Societat Catalana de Matemàtiques, organitzadora de la prova, és la promoció de les matemàtiques a la societat  i aquesta funció s'està aconseguint amb èxit, ja que cada any aquestes proves tenen més participants i són més conegudes. Els alumnes que tenen inquietuds en aquest camp, poden demostrar les seves habilitats realitzant una prova tipus test  amb preguntes adaptades al seu nivell, que tenen diferents valoracions.

Aquest any a Catalunya hi han participat cap a 90.000 estudiants, i la correcció de les proves tot i que és amb lectors òptics, ha estat més lenta. Tot i així a a finals d'abril ja hem pogut saber els resultats dels alumnes del nostre Centre, en total 144, inclosos els alumnes de 1r d'ESO del centre de Breda. Tots ells han rebut el diploma de participació i els que han obtingut les millors puntuacions de cada nivell han estat:

1r ESO: Sergi Castro  Díaz (lloc 163 de 16.752 participants)
2n ESO: Sheila Grau  Baubí (lloc 1.000 de 15.192 participants)
3r ESO: Montserrrat Mudarra González(lloc  887 de 15.067 participants)
4t ESO: Iván Trillo Rodríguez (lloc 207 de 8.795 participants)
1r BAT: Anna Auladell Martori  (lloc 990 de 5.554 participants)
2n BAT: Alba Navarro López (lloc 779 de 3.410 participants)

Des del departament de matemàtiques estem molt orgullosos de la bona participació en el nostre centre i volem agraïr a l'alumnat el seu esforç en aquesta 21a edició.Més fotos al Google+:© Institut Vescomtat de Cabrera · Hostalric