ANNA MASMODOSITA "JB"

PARTENROLLAQUETEPEES

Hola , sóc la JB , estic estudiant tercer de B.U.P a la Bisbal D'Empordà . L'any passat es va introduir el nou curs (ESO) , el qual per ara només ens ha portat mal de caps a tots, ja que som molts en un institut molt petit .

Ara que ja he explicat més o menys com és el meu Institut us intentaré dir més detalladament com soc jo físicament i, si ho aconsegueixo, moralment. Tampoc tinc tan per comentar.Bé, començo:Aficions i projectes

Sóc típica de les catalanes ( "ràcana"). Cabells castanys, llargs i una mica ondulats. No sóc com les altres noies de la classe amb diferencio per una petita però significant cosa , una petita piga a la galta dreta de la cara, la qual deixa anar un cert encant . Sóc de pell morena encara que a l'estiu sóc com mitg mora . D'estatura relativament alta , com compendreràs l'esport que se'm dóna més bé és el bàsquet. Faig 1m 76 cm i per suposat el pes no el diré pas ja, que això és més privat i m'hauries de conèixer més.

Com ja he dit, jugo a Bàsquet a l'equip femení de La Bisbal. A aquest esport no hi juguen gaire noies, com a tots els altres esports. Som un equip molt unit perquè som l'únic equip, en tot el pavelló, que hi ha noies. El meu projecte tracta sobre les activitats per gent jove que es poden realitzar a La Bisbal, aquest projecte crec que no em portarà gaire feina ja que no hi ha moltes coses per fer un cap de setmana si és que no plou, neva o fa mal temps. Primer poden fer una sortida en bicicleta amb la colla de sempre per si no els tenim prou vistos, podem anar com cada dissabte al magnífic camp de futbol on es realitzen partits d'extrema emoció, o per altre banda anar a veure partits de Bàsquet. Quan arribem al vespre podem anar a fer un "toc" a l'únic bar que hi ha pel jovent, això sí, mai ens deixaran sense menjar, gràcies als milers de súpers que hi ha en tota la menuda Bisbal.


Plana principal

Veure més alumnes

La meva feina