Una petita presentació


Tot va comenšar en una tarda de dimarts, en plena tardor, dins d'una habitació tancada i en presència d'altres persones, on s'hi diferenciava un noi, que estava creant la presentació de la seva pàgina web. Aquell noi era jo, i espero que vosaltres observeu amb gran interès la seva creació.

Hola em presento, sóc l'Eduard Agustí Cobos i visc en la fantàstica vila de La Bisbal d'Empordà situada al nord-est d'Espanya, rodejat d'un fantàstic paisatge. Aquesta pàgina va ser creada dins la gran institució del IESI La Bisbal, on crec que s'hi estudia.

En aquest Institut hi podem trobar gent de tots tipus, des de persones ignorants fins a simpàtiques i alegres, des de "pijos" fins a "maquinorros". Crec que per a molts aquest institut és un món a part.


El meu projecte

El meu projecte servirà per conèixer els professors, que ens envolten i no ens deixen respirar. Vosaltres mateixos ja sabreu qualificar-los, després de les magnífiques enquestes fetes per un gran periodista, jo. Interpretarem la seva actitud, el seu caràcter i el seu comportament a les classes i amb els alumnes. El director tampoc se n'escapa, li realitzarem una sèrie de qŘestions sobre l'Institut, i l'hi proposarem una seguit de projectes pel futur, esperant respostes bones, o no; ja ho veureu, espero. Finalment farem una petita conclusió sobre el professorat i direcció del IESI ; la vostra opinió també ens serà molt útil.

[fitxa]

[índex]

[el meu treball]