Sílvia Parejo Torres

Presentació

Quin punt, això de la foto!

Hola! Sóc la Sílvia, una noia de setze anys que viu a La Bisbal. Aquest any estic fent tercer de B.U.P. a l'Institut de la Bisbal que ara s'anomena I.E.S.I. la Bisbal.

Perquè tot s'ha de dir, el nostre Institut són quatre parets que dia rera dia perden un trosset de totxana. Però, jo espero que aguantin fins que jo acabi els meus cursos aquí. Bé, de l'Institut no se'n pot dir gaire més.

Aquesta sóc jo

Bè, doncs, sóc una noia de setze anys com ja t'he dit abans, sóc més o menys alegre, simpàtica i una mica esbojarrada. Els estudis no són el meu fort però vaig passant sense trencar-m'hi el cap. A més faig algunes classes i faig aeròbic i de "monitora" (si se'n pot dir així) de gimnàstica i a més de tot això m'agrada córrer, jugar a beisbol, i fer altres esports.

Projectes

El meu projecte es basa en els esports. Aquí parlaré dels que es poden fer a La Bisbal. Bè la veritat és que a La Bisbal no s'hi fan molts esports, però segur que en trobaràs algun que et faci gràcia. Només dir-te una cosa, si t'agrada l'esport, has trobat la pàgina que estaves buscant. No esperis més, visita la pàgina de l'esport!


pÓgina principal

la meva feina