Experiència seleccionada en la modalitat de pòster
 

Títol:

La Biblioteca: Foment del gust per la lectura i la cutura

Centre:

Institut de Sales

Localitat:
Viladecans
   

La biblioteca del centre, Isabel de Villena, es va inaugurar oficialment l’any 1995 encara que ja feia uns quants anys que estava en funcionament. Des del curs 2004-2005 i darrerament amb l’entrada del centre al Pla de Millora i Suport 2007-2011 s’ha fet una dinamització important de la mateixa, amb tot un seguit de millores i sobretot la integració a la vida quotidiana del centre amb diferents activitats que considerem que són innovadores i molt rellevants pel nostre projecte de centre.
Al nostre centre no volem considerar la Biblioteca només com un espai de lectura i préstec de llibres, sinó que la considerem un espai de coneixement i aprenentatge, i sobretot un espai de foment de la cultura en el sentit més ampli.
A més de material bibliogràfic en paper i en format digital, la biblioteca té una DVD-teca formada per unes nou-centes pel·lícules en DVD que han estat cedits pel professor Emilio Gimena, coordinador de la Biblioteca, en servei de préstec per tota la comunitat educativa (alumnes, professors, famílies i personal d’administració i serveis).

 
     
+ Informació
 
El pòster