LA TERRA A LES NOSTRES MANS

 
L’Institut Català de Paleontologia i el Centre de Recursos Pedagògics, amb la col·laboració de l’Institut Geològic de Catalunya, volem participar en les activitats de l' Any Internacional del Planeta Terra

Les Nacions Unides han declarat el trienni 2007-2008-2009 Any Internacional del Planeta Terra amb el lema “Ciències de la Terra per a la Societat” a iniciativa de la Unió Internacional de Ciències Geològiques i de la UNESCO.

La declaració pretén potenciar el valor de les Ciències de la Terra en la creació d’un futur equilibrat i sostenible que permeti augmentar la nostra qualitat de vida, alhora que salvaguardar la dinàmica planetària que ho fa possible.

És fonamental conèixer la Terra i la seva història per tenir-ne cura i les Ciències de la Terra són les nostres millors eines.

Per tot això, hem pensat que seria una bona ocasió que tots/totes tinguéssiu l’oportunitat d'ampliar els vostres coneixements sobre geologia i paleontologia.

Anima't a participar-hi! Les teves preguntes no quedaran sense resposta!

Saps que Sabadell era així fa uns 10 milions d’anys?


Saps que els geòlegs llegeixen les capes de la Terra com si fossin pàgines d’un llibre?
Saps com es troben els fòssils i com s’extreuen, quan hi ha una gran obra pública?.
Saps que els paleontòlegs no només poden intentar esbrinar el nostre passat més remot sinó que també poden fer prediccions sobre el nostre futur?

Veieu-ne els resultats

curs 2008-2009
curs 2009-2010
CRP del Vallès Occidental I - Sabadell - S. Quirze del Vallès
Curs 2009-2010