ZonaTAC
 

Els programes d'Innovació Educativa i experiències innovadores d'integració de les TAC que es van publicar a la web de la XTEC, des de gener de 2004 fins a setembre de 2005 i la secció Perfils d'innovació.

Perfils d'innovació en educació en el camp de les TIC

Programes d'Innovació Educativa

 
 
Webs educatives, Recursos Tic a l'àrea de..., Banc de recursos,Tecnologiadelainformació, Catàleg de programari, EduBlocs,
Edu3.cat, Videoteca digital, Canal Edu365, Audiovisuals, Consell de l'Audiovisual de Catalunya, Els jocs a la web, Bit a bit.
 
 
En aquest espai es recullen projectes i experiències que desenvolupen o posen en pràctica algun aspecte de les Noves Tecnologies de l'Aprenentatge i del Coneixement en l'àmbit de la zona educativa del Prat de Llobregat.
Experiències
 
 
Informació sobre els seminaris que pretenen potenciar l’ús pedagògic de les Tecnologies de l’Aprenentatge i del Coneixement. Els seminaris de dianamització han de constituir-se en un referent per a l’ús transversal de les TAC entre els centres de cada zona.
 
 
Notícies i informacions generals sobre les TAC i edcuació (articles, webs, reflexions teòriques,propostes d'aplicació a l'aula...).
TAC i Educació
 
 
En aquest portal trobareu informació relacionada amb el treball de la ràdio als centres educatius i amb les activitats que s'ofereixen a la zona del Prat de Llobregat.
 

Servei Educatiu Baix Llobregat 4 - El Prat de Llobregat
Centre de Recursos Pedagògics