Llicències d'Estudis Retribuïdes. Curs 2000-2001



 
Memòria del treball en format AcroRead 

 
Títol: El treball de recerca en Literatura: aprendre'n tot investigant
Autoria: Alfred Sargatal Plana
Característiques: Memòria de 189 pàgines, inclosos els annexos i la bibliografia. 
Orientació del treball: Guia destinada al professorat de Secundària perquè pugui animar o incitar els estudiants a la realització de Treballs de Recerca de tema literari.
Temes i/o Identificadors: Didàctica general, didàctica de la literatura, motivació, interdisciplinarietat, lectura, gèneres literaris, història de la literatura, comentari de text, teoria de la literatura, metodologia de la recerca literària, avaluació.. 
Destinataris: Educació Secundària Postobligatòria (Batxillerat). 
Resum: La Guia resultant està destinada al professorat de secundària perquè pugui tutorar Treballs de Recerca en Literatura realitzats pels estudiants de Batxillerat. La Guia consta d'una Introducció on s'exposa la situació de l'ensenyament de la Literatura avui dia, la situació didàctica del professorat i els problemes que planteja la creació d'hàbits de lectura. El cos de la Guia es compon de nou capítols en què s'exposen amb tot detall les diverses fases de la recerca i la seva organització i tutoria.
La Guia es complementa amb uns Annexos en què s'inclouen materials pers als tutors com ara enquestes, graelles d'avaluació, etc.