Llicències d'Estudis Retribuïdes. Curs 2001-2002



 
Memòria del treball en format AcroRead 
Pàgina web

 
Títol: Creació multimèdia i integració curricular. aplicacions multimèdia i generadors d'activitats interactives per a entorns virtuals d'aprenentatge
Autoria: Roger Rey Barbáchano
Modalitat: A: curs escolar sencer.
Característiques: El treball conté 60 pàgines on es descriu la base teòrica i el procés de desenvolupament de les aplicacions i generadors d'activitats multimèdia. Aquest treball va acompanyat de les guies de cadascuna de les diferents aplicaicons i d'un CD-Rom que conté tots els programes desenvolupats.
Orientació del treball: Aquest material es pot aplicar a la major part d'àrees del currículum, ja que es tracta programes generadors d'activitats interactives.
Temes i/o Identificadors: Interactivitat, multimèdia, aplicacions multimèdia, animació, geometria, generador, activitats d'aprenentatge, ensenyament.
Destinataris: Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària.
Resum: El present projecte és la creació d'un entorn d'investigació i crreació d'aplicacions multimèdia. Aquest entorn anomenat GenMàgic es dirigeix a qualsevol professional que vulgui dissenyar i crear activitats multimèdia educatives per a entorns virtuals. GenMàgic està instal·lat en un servidor propi (roger.dnsq.org) i té els següents objectius:
- Potenciar la innovació tecnològica i pedagògica en el disseny i creació d'aplicacions multimpedia.
- Crear programes i generadors d'aplicacions multimèdia educatives.
- Crear propostes d'integració curricular d'aquestes aplicacions.
- Investigar sobre els diferents tipus d'interactivitat tan a nivell pedagògic com tecnològic.