Amadeu Reverter Castellà

 

Professor de l'Institut d'Ensenyament Secundari "Bellvitge" de L'Hospitalet de Llobregat.

Doctor en Ciències Matemàtiques per la Universitat de Barcelona.

Els treballs informàtics realitzats fins ara amb alumnes de l'institut són, bàsicament, tres CD ROM:Amb els alumnes de l'EATP Informàtica-Multimèdia de 3r de BUP va realitzar el curs 1994-1995 un CD-ROM amb una aproximació multimèdia al recinte monumental d’Empúries. Consta de 50 fotografies a pantalla completa amb peus de foto explicatius i de 27 vídeos amb el corresponent text en pantalla. En aquesta versió WEB per a internet reduïda s'han obviat els fitxers de vídeo.


 


Amb els alumnes de l'EATP Informàtica-Multimèdia de 3r de BUP va realitzar el curs 1995-1996 un CD-ROM amb una aproximació multimèdia al Parc Natural del Delta de l'Ebre. Consta de 120 pantalles de text, 67 fotografies, 78 dibuixos, 2 mapes i 6 vídeos. En un d'aquests vídeos, usant la tècnica de morphing, es pot veure la formació del delta al llarg dels segles.


 


Amb els alumnes de l'EATP Informàtica-Multimèdia i Informàtica-Autoedició de 3r de BUP hem realitzat durant el curs 1996-1997 una revista i un CD ROM commemoratiu del 20è Aniversari de l'I.B. "Bellvitge". Està dividit en tres grans apartats: El Barri de Bellvitge, l'Institut de Bellvitge i Entrevistes. En total, 530 Mbytes de fotografies, videos i text sobre la història del barri i del nostre centre.


 

areverte@pie.xtec.es