Aquest lloc posa més èmfasi en l'origen i evolució històrica de la taula periòdica que en el contingut de dades i propietats dels elements de la qual cosa hi ha molta i molt bona informació en internet (veure enllaços).

L'aspecte històric s'inicia amb els primers intents de recerca d'elements homòlegs protagonitzats per Döbereiner, passant per allò que alguns autors concedeixen el mèrit de descobridors com són: Chancourtois, Newlands, Odling, Meyer i Mendeleiev. I terminant per l'evolució de la taula de Mendeleiev de 1871 fins la que en l'actualitat admet la IUPAC.

Un altre aspecte que aquí es desenvolupa són les formes o models diferents al clàssic de quadrícula trobats en la xarxa que mostren l'ingeni dels seus creadors.

Estudiants de Química de tot el món tenen a les seues mans una taula semblant a la dels nostres alumnes. L'única diferència és el nom d'uns pocs elements coneguts des de l'antiguitat, la resta són molt similars. Només una petita mostra aquí present ho confirma.

Per últim dos apartats dedicats a dades dels elements i activitats preparades pels alumnes completen el lloc.

Quant al disseny del lloc, he procurat que tot estigués a només un o dos clicks des de qualsevol pàgina, per donar més agilitat a la visita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optimitzat per a Internet Explorer 6.0 i una resolució de 800x600