PÈSOLS DE LLAVANERES OFEGATS |
LA VERDURA | Presentació: Ja fa temps que vaig descobrir
fins a quin punt eren de llaminers els pèsols. Quan són
frescos, acabats de treure de la tavella, a més de
bonics, són dolços i nutritius. Jo sempre que puc en
compro i me'ls desgrano a casa. Porten una mica de feina
però l'espectacle de veure'ls sortir d'allí dins s'ho
val. De tant en tant me'n menjo algun de cru. Els
acostumo a fer al vapor, amb trossos de patata i de ceba,
i són boníssims. Verdura de primavera. L'olla que es faci servir per fer aquest plat, ha de tapar bé i ha de tenir el cul gruixut. No ha de ser massa grossa, ja que els pèsols hi han de cabre justos. |
|||||
Ingredients: - 1 kg pèsol
"garrofal" |
Nombre de comensals: |
|||||
Durada (i dificultat): |
||||||
Estris de cuina: |
||||||
Preparació: Desgraneu i esbandiu els pèsols
"garrofal". Talleu a trossos ben menuts els
alls i la ceba (aprofiteu les fulles més maques), i a
trossos més grans les salsitxes, la botifarra i la
cansalada. |
Pàgina creada per David Donat (6 de maig de 2002)
Actualització
04 juny 2002