Benvinguts a la meva Cuina
Per mi, la cuina
és una cosa més que un conjunt de tècniques per elaborar
aliments.
És també una forma més que tinc per a passar-m'ho bé, tant
cuinant com menjant.
Des d'ara mateix us adverteixo que sóc molt llaminer... de
seguida ho notareu.
ELS DOLÇOS | Magdalenes Casolanes | Panellets | Melmelada de móres de bardissa | |||
Semicuit de xocolata | Codonyat | Melmelada d'albercocs i taronja | ||||
EL TE | Te negre | Te verd | Te vermell "pu-erh" | |||
LA VERDURA | Pèsols de Llavaneres ofegats | |||||
EL PEIX | Filets de seitó amb vinagre | Salmó marinat a la Noruega | Sardines amb olives negres | |||
LA CARN | Garrons de porc a la sidra | |||||
I no us oblideu
que la cuina comença al mercat, al bosc, al jardí de casa...
quan anem a buscar els aliments i ens posem a pensar en la forma
com ens els menjarem.
Pàgina creada per David Donat (5 d'abril de 2002)
Actualització
10 maig 2003