SEMICUIT DE XOCOLATA |
ELS DOLÇOS | Presentació: Aquest plat el vaig menjar per
primer cop a la "Pastisseria Canal", al
capdamunt del carrer Muntaner de Barcelona. Tenen una
taula molt gran on la gent pot seure i degustar les
millors especialitats de la casa o, simplement, prendre
un cafè. |
|||||
Ingredients: - 300 g de xocolata de cobertura |
Nombre de comensals: |
|||||
Durada (i dificultat): |
||||||
Estris de cuina: |
||||||
Preparació: Poseu la xocolata i la mantega
en un bol, al microones o al bany maria, fins que es
fongui. Passeu-lo en un altre vol i afegiu-hi els rovells
dels ous bo i remenant-ho. Seguidament, incorporeu-hi les
clares d'ou, que prèviament haureu muntat a punt de neu,
amb un polsim de sal. Remeneu-ho de baix cap a dalt amb
molt de compte perquè no us quedin les clares liquades. |
Pàgina creada per David Donat (5 d'abril de 2002)
Actualització
01 juny 2002