TE VERD |
EL TE | Presentació: Tots els tes provenen d'un
mateix arbre ("arbre de camèlies"), que pot
presentar dues varietats: la de la Xina i la d'Assam. Ara
bé, segons com es cultiva, com es cull i com es tracta i
es processa la fulla, es poden obtenir begudes molt
diferents. El te verd s'obté després d'assecar les
fulles de te. El negre, després de fer-ne una
fermentació simple. En canvi el vermell, és el resultat
de fer-ne una doble fermentació. |
|||||
Ingredients: - 1,5 a 2 g de te |
Nombre de comensals: |
|||||
Durada (i dificultat): |
||||||
Estris de cuina: |
||||||
Preparació: Per fer un bon te, no hi ha com
tenir cura en cuidar els detalls. És important
ser estricte en la durada de la infussió (en
aquest cas, de 2 minuts). També cal deixar la tassa o la
tetera ben tapades durant la infussió i fixar-se en la
quantitat de fulles de te que es posa al filtre (una
culleradeta: ni poc ni massa), ... |
Pàgina creada per David Donat (10 de maig de 2003)
Darrera
actualització 10 maig 2003