Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons
©Emilia Alcaraz Delgado
Cāmera fotos
Col·labora Ana Martínez Alcaraz
Foto Aromes

 

 

 

 

 

  1. Posem cola, en abundància, per tota la superfície de la plantilla.
  2. Donem la volta a la plantilla i la col·loquem a sobre el full.
  3. Aixequem la plantilla.
  4. Posem canella, que haurem barrejat amb sal, al colador i la tirem a sobre de la cola.
  5. Tirem la canella sobrant al seu recipient.
  6. Tornem a posar cola a la plantilla.
  7. Col·loquem la plantilla, a sobre del full.
  8. Retirem la plantilla.
  9. Posem colorant alimentari, que prèviament haurem barrejat amb sal, al colador.
  10. Tirem la barreja a sobre de la cola.
  11. Tirem la barreja sobrant al seu recipient.
  12. Tornem a posar cola a la plantilla.
  13. Col·loquem la plantilla a sobre el full.
  14. Tirem pebrot vermell, que prèviament haurem barrejat amb sal, a sobre la cola. Repetim el procés fins emplenar el full.
  15. Ja hem acabat !!!

 

   

 

Inici activitat