HOME ICT
SITE'S MAP ICT Software
   
   
   
 
Microsoft Office  

Microsoft Office integra les següents aplicacions:

*  Microsoft Word: És un potent processador de textos amb el que podrem redactar tots els documents que necessitem. Normalment no tindrem que partir de zero: els assistents i plantilles faran bona part del treball.

*  Microsoft Excel: ens permetrà organitzar i analitzar dades en fulls de càlcul, gràfics i mapes.

*  Microsoft Access: Gestor de bases de dades que ens permetrà organitzar qualsevol tipus d’informació que necessitem mantenir al dia. Ens permetrà trobar ràpidament les dades que necessitem i les presentarà en informes d’aspecte professional.

*  Microsoft Power Point: Amb aquesta eina podrem dissenyar presentacions gràfiques amb diagrames i efectes multimèdia impressionants.

*  Microsoft Outlook. Gestor de correu electrònic, agenda organitzador de cites i reunions, llistes de contactes, etc.

Eines comuns: Office incorpora una sèrie d’eines que podem emprar-se des de qualsevol aplicació anterior. Correctors ortogràfics, diccionari de sinònims, editor d’equacions, editor fotogràfic, dissenyador d’esquemes, etc.

Totes aquestes aplicacions són interactives entre elles, és a dir, podem inclouré elements d’una dins de l’altre. A més, al compartir el mateix disseny en moltes de les seves àrees, és fa molt intuïtiu i ràpid aprendre-les.

La conversió dels documents elaborats en pàgines web és automàtica i immediata, el que permet als usuaris no experts, publicar pàgines més que acceptables en la gran xarxa.

Microsoft Office és un conjunt d’aplicacions per a Windows 95/98 i 2000, dissenyades per a treballar en grup, com si d’un sol programa es tractes. És per això que les denominem Paquet Integrat d’Aplicacions.

 

No estaria de més depurar els resultats ja que no tots els navegadors podran visualitzar les pàgines creades en aquestes aplicacions. (per exemple Netscape)
Instal·lació de Microsoft Office  
El programa d’instal·lació de Microsoft Office és molt senzill d’emprar, a més ens permetrà instal·lar o desintal·lar components després de tenir-lo instal·lat. Això ens resultarà útil per a eliminar les components que hem instal·lat i que no  utilitzem o instal·lar aquelles que no van instal·lar i que ara ens fan falta.
Ajuda de Microsoft Office  

Microsoft Office presenta una ajuda molt complerta que us permetrà aprendre tot el que necessiteu per elaborar documents amb els seus aplicatius. Tant mateix us pot oferir ajuda on line, o tenir permanentment activat el seu ajudant què us oferirà bons consell, evidentment fins què no us faci falta, després és un poc molest en les seves intervencions.
Vols més imatges, funcions extra, macros especials, ...Empra l'adreça...  
   
   
   
   
   
  by Jordi Jordan
 
DownLoad Plug-in     JordianWeb ® © ™ Optimized Web for: IE 6.0. 1024x768 32bits.Since 19/03/2003- DownLoad Plug-in