Totes les novetats
Una adreça molt interessant http://www.oneworld.net/cat/
 
 
 
 
 
 
 
Mapa del Web

"Estem envoltats de malalties de pobre: desnutrició, deshidratació, verminosi, tuberculosi, meningitis, broncopneumònia... Una xacra crida a l'altra, i la vida s'escola ràpidament. Som un manat de vivents esparosos; no som un poble.
"Leonardo Boff "El Parenostre"

En una societat on els valors de moda són el triomf personal per sobre de tot, guanyar diners per poder comprar més i competir per ser el primer, és important que els educadors mirem d'anar contra corrent i establim puates de comportament a partir d'activitats diàries que condicionin el treball en equip, el foment del diàleg, la presa de decisions a partir del consens...

L'educació és una eina bàsica per tal que els pobles puguin ser lliures.

Les institucions que teniu a continuació són una mostra de l'activitat que s'està duent a terme
Edualter és una  xarxa de recursos sobre educació per la pau, el desenvolupament i la interculturalitat. Aquesta és una iniciativa de SODEPAU i SEDUPAZ amb el suport econòmic de la Fundació Jaume Bofill, La Generalitat de Catalunya i L'Ajuntament de Barcelona
La Fundació per la Pau és una organització no governamental catalana, present activament en el moviment pacifista internacional, nascuda el 1983. 

El seu objectiu és fomentar una opinió pública favorable a la pau, la desmilitarització, la noviolència i la solidaritat.

Nueva Utopia és una Web argentina orientada a difondre temes pacifistes a partir de l'educació, està orientada a professors, pares, mestres i alumnes. Val la pena donar-hi un cop d'ull, sobretot a l'apartat de projectes
Una molt bona iniciativa des de Galícia és el Seminario Galego de educación para a paz. Professor gallegs que estan treballant el tema des de fa uns quinze anys. 
Com és obvi, no hi podia faltar un enllaç a Amnistia Internacional dins de la qual hi el Grup d'educadors. Una web imprescindible per treballar qualsevol tema relacionat amb els drets humans.
Cristianisme i Justícia és un Centre d'Estudis promogut per la Companyia de Jesús de Catalunya. Agrupa un equip interdisciplinari de seglars i jesuïtes, especialistes en les diverses ciències humanes i socials i en teologia, preocupats per la justícia, tant en els àmbits locals com internacionals. I preocupats per l'analisi de les questions debatudes del nostre avui, amb el desig de dir una paraula cristiana ejuntament amb tantes veus que pugnen per una societat més justa, humana i solidària.