Jornada atlètica CEIP Marianao

 

 

El passat divendres dia 19 de Març de 1999, tots els cursos del nostre col·legi vam anar a l'estadi municipal d'atletisme de Sant Boi a fer la 2ª jornada atlètica.

Es tracta de trobar-nos tota l'escola en un ambient sa i compartir una sèrie d'experiències que ens ajudin a conèixer-nos millor.

Cada curs ha de fer unes proves del calendari atlètic adequades a la seva edat, i inclou una cursa de velocitat, una de fons i un salt de longitud. Els de cicle superior també fan un salt d'altura.
Tots els tutors estan amb el seu grup i els especialistes es distribueixen fent tasques de l'organització com donar les sortides, prendre el temps a les arribades, etc. Per altra part, en els cursos de cicle mig i cicle superior hi ha nomenats uns capitans que son els encarregats de portar els grups per fer l'escalfament i de prendre mides en els salts. Els cursos de cicle inicial i educació infantil compten amb la col·laboració de mares voluntàries que ajuden als tutor/es en les tasques de control del grup com en les organitzatives. La resta de mares/pares, podien assistir a la jornada en qualitat de públic.
 

Aquest any hem comptat amb la col·laboració de l'AMPA de l'escola que ha donat una samarreta a tots els participants i del supermercat Condis del nostre barri que ens ha regalat unes bosses de patates per a cada participant, que han permès recuperar les forces perdudes ràpidament.

Tots els detalls de la organització son molt complexos per penjar-los aquí, però si alguna escola està interessada i vol saber com ho fem, només cal que ens escrigui, i li donarem tota la col·laboració que li calgui.

Ara podeu llegir alguna de les opinions del nostre alumnat sobre la jornada:
 

 Jo crec que les jornades atlètiques son molt esportives per els nens, a més ajuda a enfortir els músculs. És emocionant participar en salt de longitud, carreres llises i lo més emocionant de tot es participar en les carreres més llargues. 

Sara Perez, i Marta Moreno  4t A 

El dia que vam anar a la jornada atlètica, va ser el 19-3-99. Hi havia moltes proves amb nens i nenes que esperaven fer les proves. 
Era molt divertit, les proves van ser molt divertides i a la de 1200 metres ens vam cansar molt. Al final ens van donar patates i un suc.

Christopher Domínguez Eva Gómez 5è B

Va anar tota l'escola des de P3 fins a 6è. Una vegada a l'estadi municipal d'atletisme, vam fer el següent: salt de longitud, carreres de 60 metres, jocs i la carrera més llarga la de 800 metres. Cada grup tenia 2 capitans, els del primer grup eren la Iris i el Jonathan i els de l'altre eren el Victor i la Alba. 

Iris Batalla, Yanina Soledad, Raquel Cabrera, Lorena Gutierrez 4t B

Quan vam arribar ens va donar un patatxups al veure que la pista era tan gran, creiem que no podiem donar les tres voltes. 
La prova de salt d'altura era bastant difícil i l'Aitor va saltar el màxim amb 1 metre i 20 centímetres. 
Es el millor de tot el món! 

Esther Berenguer i  José Antonio Cantero  5è A

Primer vam jugar a gepa, després a moros i cristians, després vam fer la carrera de 60 metres i vam esmorzar. Després vam jugar i més tard vam fer la carrera de 600 metres i per acabar el salt de longitud. Aquestes dues últimes son les que ens van agradar més.

Mª Carmen i  Sandra 3r A

La pista era bona, l'herba era verda i la pista era llarga. A l'autocar es veien bonics paisatges per la finestra. Des de dalt la pista es veia molt gran i des de baix es veia molt petita. Vam esmorzar i després vam jugar una mica amb la senyoreta, també vam fer salts de longitud, una cursa de 60 metres i una de 800 metres.

Víctor Briones i Alejandro Güell  4t A

Vam anar a l'estadi de Sant Boi a fer una jornada atlètica, eren: salt de longitud, 800 metres i 60 metres. El divendres vam rebre les medalles i vam tenir una hora de jocs: policies i lladres, gepa i la bomba

Víctor Martínez i  Enric Puig  4t B

Vam anar amb el col·legi a la segona jornada atlètica a l'estadi municipal de Camps Blans. El meu amic Aitor de la meva classe va ser el primer que va saltar en salt d'altura i en salt de longitud amb: 1'15 en altura i 3'30 en longitud i la Jessica va ser la nena que corre més de tot el col·legi.

Manel Martínez i Fernando Soneira 5è A

Som la classe de 3r B i hem anat a la jornada atlètica a Sant Boi. Vam anar tot el cole, des dels petits fins els grans. Tots els nens anaven molt contents de casa i va guanyar una nena que es diu Jessica Varo.

Laura Palacios i Tania Serrano 3r B