NOSALTRES ET RECOMANEM:

Títols
Comentaris
 
I ara les noves recomanacions es troben al biblioblog! a l'etiqueta "recomanacions"
La bruixa grinyoladents


Faig una recomanació del llibre " La bruixa grinyoladents" que m'ha agradat perquè són uns nens que van al bosc  i es perden i veuen una llum i pensen que és la casa de la bruixa grinyoladents.

Té uns dibuixos molt bonics
 
Marçal Font 12/04/07

El Flamenc

Dvd Bèsties Tv3 Tot i més sobre el programa!

Fem una recomanació  del  Flamenc perquè ensenya moltes coses:
Tiren un coet i abans posen una llum blava. Ho fan per avisar als flamencs que tiren un coet perquè deixen  crèixer les llavors de l'arròs.
Tot passa al Delta de l'Ebre.
És un Dvd
 
Miquel Tucho 12/04/07
LA GUERRA DELS XICLETS
Clica el llibre i aniràs a...

Aquest llibre és molt interessant i emocionant perquè t'ensenya que  un tot sol pot fer coses increïbles.

Ferran Palau 29/03/07

"Seguint les petjades dels... PIRATES "
Recomano el llibre  "Seguint les petjades dels... pirates" perquè és molt guai, si t'agraden les aventures dels pirates doncs "mola" un munt!
Les il.lustracions són molt bones perquè  en François Place en sap molt, són realistes.
Joan Carles 29/03/07
El Hobbit
 El millor totxo del món, El Hobbit. És un llibre molt interessant que explica l'aventura d'un hobbit (Bilbo) que vol ajudar a uns nans i a un mag (Gandalf) a trobar un tresor que un drac (Smaug) els hi va robar i de pas reconquistar el regne d'Erebor.
Si ets aficionat al Senyor dels Anells t'encantarà.
Super guayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!! 
Joan Tuset i Marc Pelay 29/03/07
LA NATURA I LA CONTAMINACIÓ
És un llibre divertit, amb uns mini dibuixos molt còmics.
Aquest llibre tracte de la veritat però amb paraules senzilles. Perquè tracta de que nosaltres els humans hem evolucionat molt i hem fet moltes àquines però cada vegada estem posant més en perill el nostre planeta les plante i els animals. Perquè qui es cuida d'ells? Està molt bè,té 23 capítols.
Si penses com jo i vols llegir-lo vine a la biblio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO HI PENSIS MÉS!

Ivanna 6è.

Va de un dentista que li treu una dent a una dona, i la dona no té diners i li dona unes figues.Li diu k si te'l menges i somies amb lo que vulguis després se converteix en realitat.
El dentista s'enfada i la fa fora, en acabar es menja una figa . S'en va anar a dormir i somia una cosa extraordinària. En despertar-se ho va veure: va somiar que estava despullat al mig del carrer. És molt divertit.
Està ja de préstec a la Biblioteca.
Arnau Bademunt 6è 22/03/07

Chocolatoski

És un llibre que et crida molt l'atenció, no sols per les il·lustracions sino per la forma de ser .
Hi havia una vegada un gos que sempre menjava xocolate, quan era el natalici de l'amo del gos, en aquest cas el Juan, i li van ficar una trampa perquè no és menges el pastís de xocolata i  li van ficar un de fals. I si ho vols saber ja ho llegiràs tu.
Xavier Flix 6è22/03/07
ERAGON
El llibre de Eragon és un llibre de aventures, és un llibre molt llarg però val la pena.Llegeix-te’l perquè t’agradarà el llibre, va d'un noi que es troba un ou de.....
És molt bonic potser és millor que la pel·lícula perquè diuen que els llibres són més bonics que les pel·lícules, si te'l vols llegir ves a la biblioteca i el trobaràs allí, demanat el llibre i t’encantarà Ves a la biblioteca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pau Ballester 6è 22/03/07
TITOL:Tinc una tieta verda

AUTOR: Xosé Cermeño

EDITORIAL: Els pirates
A mi aquest llibre m'ha agradat molt perquè es tractava d'una tieta que era verda. Des de molt petita va anar al metge i el metge li va dir que no menges pistaxos i ella li va fer una mica de cas...
A l'escola pintava verd com el seu pare, quan la mare li demanava de menjar li deia que volia una cosa verda, vaja que tot ho volia verd, sol verd.
Cada cop es va anar fent més gran i com mès gran es feia mès verda es tornava.
Un bon dia els seus nebots van venir a casa seva i van jugar a fet i amagar i on es va amagar?A la herba es clar. Si era verda on s'havia d'amagar sinó a l'herba.

És una història molt bónica.
Laia la-Rosa 22/03/07

LA MòMIA
Recomano qué llegiu, un llibre que es diu: LA MOMIA. M'agrada molt per això m'agradaria que el llegisiu,i que disfrutessiu molt amb ell.
I a més a més, és molt divertit.
Tracta d'un nen que viu sol al migdel bosc, i un dia al cementiri mentre va a portar flors al seu avi se li apareix un fantasma.
Si voleu saber més coses sobre ell llegiu-lo.
Pol Font 5è 22/03/07
Cuidem   les     gallines
Us   recomanem     aquest      llibre     perquè   parla     de    gallines  que    s'escapen     de   la   gàbia i  en  Pau  i  la   Laia    corren   i   corren   radere   les   gallines.
Ens ha agradat moltíssim, com la majoria de contes de la Laia i en Pau.
Joel i Judith de 2n CI 22/03/07
HISTÒRIES DE RATOLINS

ARNOLD LOBEL
 M'ha agradat molt, perquè parlava de 7 ratolins que anaven a dormir i el seu pare contava 7 contes un per cada un. Un era del bany  i l'altre d'un ratoli vell.                 
                                                   
Laura Daniel 3r. 19/03/07

 

El archipiélago de la Cabra

autor: Antonio Rubio

il.lustracions: Jesús Gabán

A mi m'ha agradat aquest llibre perquè tracta d'uns pirates molt graciosos que un és el capità, que és molt baixet i molt "mandón". L'altre és molt negre tant que quan és de nit quasi ni es veu, l'altre és el de les bodegues que sol olorar el rón ja sap la marca, la qualitat i la quantitat, l'altre i últim és el lector que ara està llegint l'illa  del tresor. I és que es troben a una cabra que els serveix d' archipielago que és per saber quina és la seva illa, després es troben a una princesa que és filla del rei  i que l'havien tirat al mar perquè plorava molta estona i mai parava. Els pirates van conseguir fer parar de plorar a la princesa i la princesa tenia una nota que deia:
Per motius molt intensos hem de deixar la nostra filla a la mar. Qui la fagi parar de plorar que me la entregui que li donaré la recompensa però d'una sola peça.
- Vinga, llegiu-lo! Us agradarà!
Núria Salmerón 4rt.19/03/07
La tomba tenebrosa
Recomano aquest llibre perque és de terror i t’intriga molt. És d’un nen que entra en una tomba terrorífica, tenebrosa, curiosa i molt fosca. Sort que hi ha torxes i és com un laberint.

LLuís 12/03/07

La  marmota  espavilada
 M'ha agradat  molt  era  molt  una marmota molt espavilada.   Cada  dia  un  llibre  llegia,  amb  un  cafè.

A l'autora  la  felicito! 

Ylenia11/03/07

"Les mil i una nits (...o gairebé)"
Edebé, 2006
 
Són contes coneguts, fàcils i divertits de llegir.

Gàbriela. 11/03/07

Contes de l'aigua
M'han agradat molt perquè expliquen la història de la vida d'una gota d'aigua.

Joel Sanjuan. 9/03/07


El tiempo atmosférico
Aquest llibre em va agradar molt. Em van comprar tota la col.lecció. Va del temps, de les tormentes i de l'aigua.
Diari de lectura de l'Arnau L. 9/03/07


La Lisa i el gat sense nom

Aquest llibre de la biblioteca és molt divertit perquè la Lisa quan l'Albert dormia li donava la m'a i la Lisa no la podia treure.
Diari de lectura de la Ingrid.9/03/07


L'herència
Aquest llibre me'l van regalar els reixos d'Alcarràs i m'ha agradat molt perquè és d'un gat que es diu Bigotis- de- seda i el seu enemic es diu Tolinot, quan es va morir li va enviar una carta que era molt llarga en la que li preguntava si li podia cuidar el nen, si que el va cuidar i van viure feliços i van menjar anissos.
Diari de lectura d'en Fernando. 9/03/07
El llibre de la selva

Aquest conte m'ha agradat perquè hi sortien personatges molt divertits, sobretot el Baloo que es va fer un morat a l'ull.
Diari de lectura d'en Marçal.9/03/07

Per què ens vénen ganes de badallar?

CARMEN GIL (Parramón Ediciones, S.A.)

És un llibre que explica perquè, perquè, perquè... ens vénen ganes de badallar. Un nen, en Ramon es pregunta milers de preguntes de badallar, moltes, moltes, moltes coses més.
Diari de lectura de la Mar. 8/03/07


El cielo

EDUARDO BANQUERI FORN-SANDO (Parramón Ediciones, S.A.)

És un llibre que me'l van regalar i que parla sobre el cel, els clipsis, la Lluna, el Sol, el sistema Solar, els estels, etc. Molt divertit i a la biblioteca hi és en català per a qui l'interessi. Llegiu-lo aviat . us el recomano.
Diari de lectura de la Mar. 8/03/07




Tina Súper Bruixa i els Pirates.

 

És un llibre de col·lecció però té uns llibres molt apassionants i a més a més, sempre te la mateixa protagonista, que es diu Tina. Fa veure que es una nena normal i corrent però en veritat, té un llibre de màgia i no ho sap ningú. També té un germà que el seu nom és Pitus, és una mica pesat, però la Tina se l’estima molt.
L’autor del llibre sempre vol començar amb la mateixa pàgina , a tots els llibres que escriu el senyor Knister té el mateix començament.
Us el recomano no sol aquest si no la col·lecció de la Tina sencera.
És molt bona.
ARES ALSINA.08-Mar-2007




Tren de Paraules

Josep Maria Sala-Valldaura

És un llibre de poesia i a mi m’agrada molt perquè pots jugar mentre llegeixes poemes. Hi ha endevinalles, quadres amb cal·ligrames que te'ls pots inventar tu, contes,... També hi ha contes que els conten els animals, cançons, preguntes, embarbussaments i fins i tot conjurs de bruixes i moltes coses més.
El seu autor és el Josep Maria Sala-Valldaura
Jo us el recomano perquè a mi m’ha agradat molt me l'he llegit més de tres vegades.
Angels Masip08-Mar-2007

Hola sóc l’Andreu de 4rt

Vull recomanar un llibre que m’ha agradat molt. Es diu Històries de l’espai i es tracta de quatre astronautes que una vegada a l’any es troben en un casal, i es conten les històries més emocionants de l’espai.
La que més m’ha agradat ha estat una que va d’un planeta nou que es diu KROPOS i és un planeta que com que està molt sol fa veus estranyes per a que vinguin a investigar.
L'autor es diu Joan Manuel Gisbert.
M’agradaria que el compréssiu, o si no podeu jo el puc deixar per dues o més setmanes.
05-Mar-2007


los mini monstruos:

Marta la Mayor

Autor: Tony Garth
 

Aquest  llibre  m'ha agradat  perquè  és  una  nena  petita i diu que és gran. Fa servir les coses  de la seva germana gran. Li portaven joguines i no volia les joguines. Va anar a dormir i es va despertar i no hi havia el gos. Va ficar-se a plorar, va mirar davall del llit i no el va trobar. Va anar a la mare plorant i...
Us el recomano

Cristina Roig de 2n de CI28-Feb-2007
Títol:El vi

Autor/a: Teresa  Sabaté  i   Carme Solà 
Us recomano    aquest  llibre perquè ensenya   a  fer el vi. 
Els protagonistes són dos nens que es diuen    Merlí i Faust  que són els que conten la història del vi.
Segur que us agradarà molt!
Joel Sanjuan Marin 2on de c.i. 23-Feb-2007



Geronimo Stilton

VIATGE A RATKISTAN

Geronimo Stilton és una col.lecció molt divertida que, a la biblio no n'hi ha gaires (intentarem que n'hi hagi més). Jo avui he escollit un llibre de la col.lecció que es diu: VIATGE A RATKISTAN. Pel que veig és molt divertit, comença en una autocaravana de formatge de bola.
El proper llibre que llegiré a la biblio serà aquest, suposo que algú se l'haurà llegit o sentit a parlar.

Diari de lectura de la Mar 17-Feb-2007

 

ELS CULDOLLA
autor: ROALD DAHL

Amics i amigues us recomano el llibre dels CULDOLLA, és un llibre que en primer lloc, té un títol molt divertit,i a més a més parla d'uns personages molt divertits: una senyora, un senyor i unes mones.Tambè en aquest conte participen nens. Nens molt trapelles, gens educats, i una mica estúpids.
És un conte molt simpatic i torno a dir que es molt divertit i apassionat .
És un llibre xiclet,que no pots parar de llegir-lo mai.
Ares Alsina15-Feb-2007

Què són els sentiments?

Què és la vida?

Què és el bé i el mal?

Autor: Oscar Brenfier

Recomano la col-lecció Superpreguntes on hi ha els llibres Què és la vida? i Què és el bé i  el mal? Són libres que m'han agradat molt i m'han fet pensar molt bé.Tenen molt bons dibuixos, no tenen una lletra masa llarga i no són molt llargs i jo de tu me'ls llegiria tots! Animat, són ideals per tu. 

Jorge Tena15-Feb-2007 

Tina Super bruixa i l’espasa màgica.

 

 

En aquest llibre a la Tina li passen un munt d’aventures. Tot comença a l’ habitació d’en Pitus que juga a guerrers i la Tina bé a empudegar-lo amb un drac de paper i ...

Si voleu saber que passa... llegiu-lo!
Pau Curcó 12-Feb-2007

Un test de margarides

Autor: Enric LLuch

M'ha agradat molt però fa una mica de tristesa. Espero que això no li passi ni a la meva mare ni al meu pare ni a l'Adrià, el meu germà.
Ares Guiu 09-Feb-2007

Titol: Les tres Bessones i les tres erres.
Autors:Roser Capdevila i Carles Capdevila

Aquest llibre parla de tres bessones que van a la deixalleria. Estan dins de la deixalleria i se les emporta la màquina.

També parla del reciclatge que és molt important

Us el recomano perquè és molt divertit!!!
Joel Sanjuan Marin 2/2/07

Big in Japan

Aquest llibre em sembla molt bonic amb il·lustracions reals i boniques, és de quan la selecció espanyola va jugar el mundial de Japó. Si va guanyar o no ja ho descobríreu però es va lesionar el jugador i...

Roger Marín 26-Ene-2007

Pinzellades en vers

Autora: Joana Raspall i Juanola

 

 

 

 

 

Recomano el llibre de poesia que es titula: pinzellades en vers
Esta ple de poesies molt boniques. N’hi ha del silenci, les hores, la primavera, el juliol, l'agost al camp i una de molt bonica es:
La tardor trista, l ’únic estel. Una de les que més m'ha agradat és: Les formigues.

També : Sol d’hivern
Quin dia tan fred!
El sol ha deixat
Tot el seu ardor
Al si de la terra
Que el té enamorat

Carlota Viñes 22-Ene-2007

Ens fem amics d'un dofí

És la història d'un dofí anomenat Flip que es fa amic del Pau i la Laia i que volia anar amb ells i es va quedar encallat a la sorra, però el Pau i la Laia el van salvar.

Fernando 20-Ene-2007

Las aventuras del capitan calzoncillos

Autor: Dav Pilkey

 

L'estic llegint perquè m'agraden les seves aventures i perquè és molt divertit!

Pol F. 20-Ene-2007

L'aventura d'en Saïd

Aquest llibre me'l van regalar per les vacances de Nadal. No me l'he acabat de llegir però em fa l'efecte que serà molt divertit. El començament és bastant trist i jo no el recomano pels menors de 7 anys. La història comença quan en Saïd, el nen que emigra, arriba al llarg de moltes aventures, a Barcelona, a partir d'aquí ja no us puc contar més. LLEGIU-LO!

(Advertència: no està a la Biblio) (... però com que tu ho dius, Mar, doncs el farem arribar, que et sembla?)

Mar 20-Ene-2007

Titol:El conillet blanc es perd

Autora:Adelina Palacin

il.lustradora: Pilarin Bayes

Us recomanem aquest llibre perquè parla d'uns nens que salven un conillet blanc.

Joel i Judit19-Ene-2007

La Bruixa del Mixo i el monstre

Autora: May, Kara

Il·lustradora: M.Luisa Torcida

 

Ja me l’he acabat .

Quan la bruixa Aggie promet que farà fora un monstre del llac de Vilavolem, Mixo descobreix que l’Aggie és tot just una aprenenta de bruixa i que li caldrà treure el títol de superbruixa per poder conèixer l’encanteri que necessiten.

El recomano perquè es molt xulo. Es per totes les edats. Llegiu-lo!

Joselin 15-Ene-2007

Tina y Toni, en el zoo.

Es tracta d'uns nens que van al zoo i es diverteixen molt. Saluden a tots els animals i l'autora del llibre es diu Anna Serna Vara i la il.lustradora Carmen Saez.

Alba Terés 14-Ene-2007

Bona nit, Joan!

Autor: Salvador Comellas

Aquest llibre me l'ha portat el Ratoncito Pérez i m'ha agradat tant que me l'he llegit en una estona. Us el recomano!

Anna Alcalde 14-Ene-2007

Tina superbruixa i en Pitus

- Recorda que trobar aquest personatge ha costat molt!

El llibre m'ha agradat molt perquè fan màgia i el germà petit, que és molt trapella, agafa el llibre de màgia de la Tina. El germà es diu Pitus i conte contat el conte de la Tina ja s'ha acabat.

Alejandra 31-Dic-2006

El sultà i els ratolins

M'ha agradat molt perquè cada vegada entrava un animal diferent i a més a més per a fer les il.lustracions han reutilitzat cintes mètriques, tisores, metalls, xapes, suró, cartes, mistos... És per petits, però tot i això m'ha agradat molt.

Laura D. 31-Dic-2006

El regne de kensuke, llibre del mes.

El regne de kensuke estava a la taula de recomanacions de la biblioteca de l'escola i el vaig començar a llegir. Em va semblar molt "xulo" i ho és. El pare del Michael es queda a l'atur i decideix invertir els estalvis de la seva família en la compra d'un veler perquè volien anar a donar la volta al món i durant una travessa per l'oceà va passar una tempesta i...

Llegiu aquest llibre perquè és molt bonic i interessant i el final és molt emocionant.

Gerard V. 31-Dic-2006

Avui m'he acabat el llibre, m'ha agradat molt i sobretot el primer capítol, anava sobre un nen que se n'anava a viure en un altre lloc i el seu pare els hi preparava una sorpresa que era viatjar en un vaixell. Va ser molt "xulo". L'autor és Michael Morpurgo i les il.lustracions de Michael Foreman.

Joselin 31-Dic-2006

Marcos el mocoso

Aquest conte m'ha agradat molt perquè la seva mare li deia que es treies el dit del nas i mentre miraven una papallona, en Marcos es posava el dit al nas i això és el que em va fer més gràcia.

Rosana 31-Dic-2006

CRIS COLETAS Y LOS PIRATAS

Aquest llibre el vaig agafar de la biblioteca de l'Ateneu Popular. és molt gruixut i me l'he llegit en 4 dies!

Fernando

16-Dic-2006

ENS AGRADEM

Autor:Juanolo

col·lecció: Coses d’humans:

“Ens barregem”

“Ens agradem”

Tàndem Edicions

Us recomanem que l’agafeu. Aquests llibre és molt divertit i ens ensenya com els nostres pares s’ENAMOREN!!!!!!!...

 

 

Anna Alcalde i Alba Terès

16-Dic-2006

TITOL: Tina súper bruixa boja pel futbol

AUTOR: knister

 

 

Aquest llibre era molt bonic. Per què els dibuixos eren molt bonics.

Però tenia alguna cosa que no m’acabà d’agradar: tenia la lletra molt grossa.

 

Isabel Garcia (4rt) 07-Dic-2006

Tony Garth

LOS MINI MONSTRUOS

 

Tere la torpe

M’ha agradat perquè feia molta gràcia, s’entrebancava i estava plena de mals i ho trencava tot. La seva mare quan ho veia s’empipava molt i li deia:

- Un altra vegada ,no, no, Tere! - i la castigava.

El seu pare al veure-la amb un orinal al cap, li deia:

- Normalment hauràs de tenir mes compte. Si miressis per on vas potser t’adonaries més de per on passes. Però sempre igual ho trencava tot els gerros del jardí... i fins i tot era capaç de trencar la raqueta de tennis.

Sarai Clavero Posino. 02-Dic-2006

PUNXET, L’ERIÇÓ

Hola a tots i totes:

Sóc el llibre d’En PUNXET, L’ERIÇÓ. I de qui uns dies estaré a la web del sant Jordi. (Ei! Ja hi sóc! Visca!) A la Mar de cinquè, li va agradar tant que ha decidit presentar-me als companys de classe i als nens i nenes que entrin a la web del Sant Jordi.

Sóc un llibre fet per Trenca i em va agradar molt perquè explica el que es pot fer amb algun animal.

02-Dic-2006

Paraula de cocodril

 

 

Aquest llibre m’ agradat molt per que hi ha un cocodril i un nen Africà que fan un tracte i el cocodril no el compleix i desprès se’l vol menjar i al final si que el compleix.

 

 

LAIA BERTOMEU MONTOLIU 02-Dic-2006

M'ha agradat molt més que tots els que he escrit al diari de lectura. Sobretot m'ha fet riure molt i les il.lustracions m'han agradat moltíssim. El conte mé "xulo"és el del "El apestoso hombre queso".

Àngels. 02-Dic-2006

El llibre de la caca
autora:Pernilla Stalfelt
Editorial:Empúries
Trad.:Elena Martí Segarra

Col·lecció: Sense Límits

ÉS UN LLIBRE MOLT DIVERTIT.

US HO PODEU IMAGINAR!

Dídac P. 02-Dic-2006

Las crónicas de Narnia

És un dels meus contes preferits, perquè a més de divertit, sembla real, i per mi és , molt bonic.

Meritxell. 02-Dic-2006

Aquest conte sembla molt infantil però si te'l llegeixes, és molt divertit i a mi em va agradar molt.

Meritxell. 02-Dic-2006

En Climent i l'endreçament

Editorial: Bruño

En Climent sempre tenia l'habitació desendreçada. Buscava la clau de l'endreçament i quan se'n va dormir troba un joguet al llit i somia que l'agafen... Finalment troba la clau de l'endreçament perquè ha endreçat l'habitació, mira i...l'havia trobat!

Tània 27-Nov-2006

L'enigma de les ones

M'ha agradat perquè ensenya als nens que la platja no s'ha d'embrutar. I que és molt divertit jugar amb les ones i fer castells amb la sorra.

Fernando 26-Nov-2006

Aviat tindré una germaneta

Va d'un noi que aviat tindrà una germaneta i un amic que té, li diu és millor una Game Boy, una Playstation o un monopati que una germaneta. La mare li diu que això són tonteries. I va tenir la germaneta i ... al revés era tant mona que en volia una altra!

I AIXÒ ÉS TOT!

Diari de lectura de la Blau 25-Nov-2006

TITOL: LA BRUIXA GRINYOLADENTS

Autora: Tina Meroto

Il·lustrador: Maurizio A. C. Quarello

Editorial: OqO

 

AQUEST LLIBRE M’HA AGRADAT PERQUÈ Al final li han tirat un ganivet magic a la bruixa.

Es molt divertit, us el recomano.

 

Jaume Quintana 25/11/06

TITOL: MORTADELO Y FILEMON

 

AUTOR:F.IBAÑEZ

ÉS UN COMIC.

ÉS UN LLIBRE QUE FA MOLTA GRÀCIA, PERQUÈ EL MORTADELO I EL FILEMON FAN MOLTÍSSIMES TONTERIES.

TÉ UNS DIBUIXOS MOLT BONICS I DIVERTITS.

 

ALEX QUINTANA i DANIEL VIDAL. 23/11/06.

En Max la Lilí tenen por

M'ha gradat molt perquè pensaven que hi havia un lladre i eren els seus pares!

Laura C. 3r. 20-Nov-2006

Donetes

L. M. Alcott

M'han agradat molt els dibuixos. El fons està molt ben pintat. L'aspecte em va agradar molt.

Sarai. 3r. 20-Nov-2006

La família

Fundación Lucia

M'ha agradat molt aquest llibre perquè explica què és el VIH.

I era molt bonic. Les il.lustracions m'han agradat molt. El VIH és una malaltia.

Laura Daniel. 3r. 20-Nov-2006

La Marta i la Fina

Les coses de cada dia

Aquest llibre és molt llarg, té 94 pàgines. M'ha agradat molt!

Hector Estallo. 1r. C. Inicial19-Nov-2006

Papá ha dejado de fumar

  Bruno Heitz 

Parla d'uns nens que ajuden al seu pare a que no fumi però ho intentaven, ho intentaven,... fins que un dia ho van aconseguir.

Diari de lectura de l'Alba 4rt.

Mortadelo i Filemon a Halloween

Fa molta gràcia perquè el que espanta s'espanta a ell mateix.

Marc B. 15-Nov-2006
L'esperit de la jungla

M'ha agradat perquè és intrigant, de misteri i van per la jungla.

Lluís 4rt.15-Nov-2006

Les tres taronges de la vida

Aquesta història és molt bonica. la recomano perquè m'ha agradat molt, molt, molt!

Isabel 4rt. 15-Nov-2006

Els tiets volen adoptar un nen

M’ha agradat perquè uns tiets van adoptar un nen de la Xina però eren dues bessones. És una història molt bonica i el germà d’en Pau i la Laia es diu Marçal com jo.

Marçal 2n. c. Inicial15-Nov-2006

La bruixa grinyoladents

M'ha agradat molt perquè és un llibre que té uns dibuixos molt ben fets i s'assembla a Hansel i Gretel.

Joana 3r. 20-Nov-2006

Ens ha agradat molt. És un conte molt bonic i els dibuixos feien molta gràcia i tambés ens han agradat molt

Iris i Ylénia 2n C. Inicial15-Nov-2006
Aquil.les el puntet

M’ha agradat molt perquè era un puntet que es va fent un senyoret.

Judit 2n c. Inicial15-Nov-2006

M’ha agradat molt aquest llibre perquè començava amb un puntet blau i s’anava transformant cada vegada i seli anaven afegint coses i li servien per escoltar, per olorar per agafar i per moltes coses més.

Júlia2n c. inicial15-Nov-2006

 

Em vols llegir un conte? 1

Autor:Georgie Adams

Il.lustrador: Dann, Penny.
Col.lecció: Contes per a explicar

Un nom per a la TIGA

És un conte molt bonic que tracta d'una fada que no té nom. Però un mag diu que les fades acostumen a tenir nom i sempre són de plantes. Ell com la va trobar sota una ortiga, li va posar TIGA.

En aquest volum hi ha contes de 2, 5 i 10 minuts.

Diari de lectura de la Mar Barrau.11-Nov-2006

Fora les potes, cara de formatge

Autor:STILTON, GERONIMO

- Aquest llibre és un dels que tinc a casa que m'ha agradat més. M'agrada perquè és un llibre "xiclet" que comences a llegir i... quan és el moment que acabes encara et vénen ganes de seguir llegint i et preguntes... - Què passarà més endavant?-

Té la lletra molt bonica i la veritat és que me l'he llegit moltes vegades, però per moltes vegades que el llegeixi no em canso.

Diari de lectura de l' Ares Alsina 11-Nov-2006

 

PÀNIC AL CAMPAMENT

 

Si vols passar 3 proves: una de no anar a la cabana prohibida, una per a demostrar el teu coratge i una altre d'obeir... aquest és el teu llibre!

- M'ha agradat molt, és d'intriga. M'hagués agradat viure una aventura així, però reconec que hagués passat molta por.

El recomano a la gent que li agradin les aventures.

Diari de lectura de la Marta Gort. Sisè.11-Nov-2006

Siete reporteros y un periódico

PILAR LOZANO CARBAYO

M'ha agradat perquè són amics de l'escola que volen ser reporters i al mig de la història no tenen diners per comprar un diari i un nen en demana al seu pare i... acaben sent periodistes.

Diari de lectura de l'Alba Trupita de sisè. 03-Nov-2006

TINA SUPERBRUIXA I ELS PIRATES

ENS HA AGRADAT MOLT I ENS HA FET RIURE.

LES IL.LUSTRACIONS SÓN MOLT BONIQUES.

Laura Daniel i Laura Caballol 23-Oct-2006

TINA I LA MÀGIA DEL CIRC

ÉS MOLT DIVERTIT PERQUÈ TRACTA D'UN CIRC. LA TINA I EN PITUS VOLEN ANAR A VEURE ELS PALLASSOS, ELS MAGS, ELS ANIMALS,...

Mariona i Núria 23-Oct-2006

Editorial Juventud

El recomano perquè és una nena que odia els llibres i al final acaba llegint tots els que té.

Xavier Coma 23-Oct-2006

 

La TERRA

Editorial: Plaza Joven

Us recomano aquest llibre perquè parla de coses molt interessants! Parla de volcans que exploten i surt la lava.

Adrià Duaigües 16-Oct-2006

Los mini monstruos

Autor: Toni Garth

- Que m'agraden molt i molt. Parlen d'un petit monstre i són molt divertits!

El del "Santi sin sueño encara més"!

Joel Sanjuan 16-Oct-2006

L'univers

Editorial ALTEA

Recomano aquest llibre perquè mai s'ha pogut veure L'UNIVERS i en aquest llibre ho pots veure TOT!

Miquel Tucho 16-Oct-2006

Títol:

Dos ratolins de bosc

Autor: Pere Martí i Bernat

Va de dos ratolins que s'ajuden l'un a l'altre, ho comparteixen tot, etc.

És molt educatiu!

Núria Plana i Mariona Segura. 24-Sep-2006