-
Logotip Implica't+

Curs 2018-2019. 41 docents implicats

Qui som i què fem?

Núria Alart

Núria Alart

Mestra i psicopedagoga, especialitzada en aplicacions didàctiques basades en la teoria de les Intel·ligències Múltiples. Professora d'ESO de música, educació física, atenció a la diversitat i aules d'acollida. Formadora del Departament d'Ensenyament. Forma part del grup de treball GRAT a l'ICE de la UB (Grup de recerca de tutoria), membre del projecte Espurn@ i formadora de l'equip Àmbit TIC+C de l' ICE de la UAB.
Marisa Amigo

Marisa Amigo

Mestra d'educació especial i primària a l'Escola Àngel Guimerà de Balaguer i també coordinadora LIC.
Antonieta Argilés

Antonieta Argilés

Mestra d'educació infantil i primària a l'escola pública Manuel Ortiz de Juneda.
Núria Armu

Núria Armu

Mestra d'Educació Infantil, Primària i Educació especial. Actualment treballa com a mestra d'Educació Especial en un SIEI a l'Escola Miquel Baró Daban de Seròs.
Pilar Atienza

Pilar Atienza

Psicòloga, especialista en Orientació Educativa, catedràtica de psicologia. Formadora del Departament d'Ensenyament, en els àmbits d'Escola Inclusiva i en Orientació. Membre de l'EOP (Equip d'Orientació Professional del SSTT d'Ensenyament a Lleida).Tutora del Pràcticum del Master d'Orientació Educativa , tutora de pràctiques de Psicologia de les Universitats UdL, URV, UOC. Membre de l'Equip Impulsor i Coordinadora del Pla Estratègic de l'Institut Torre Vicens de Lleida.
Maria Bañeres

Maria Bañeres

Enginyera tècnica en Hortofruticultura i Jardineria i Agrònoma en Fitotècnia. Professora de tecnologia a secundària. Actualment treballa com a professora-tutora del PQPI d'auxiliar en vivers i jardins a l'INS Castell dels Templers de Lleida.
Marc Batlle

Marc Batlle

Enginyer Agrònom. Professor de física i química de secundària i batxillerat a l'Institut Torre Vicens de Lleida. Tutor a l'ESO. Membre de la comissió TAC. Creador de material TIC. Formació Clil en ciències i matemàtiques a secundària.
Mònica Berenguer

Mònica Berenguer

Graduada en magisteri d’educació infantil. Actualment treballant com a tècnic superior d’educació infantil a l’Escola Bressol Municipal Albarés de Lleida. Voluntària i col·laborada a l’Associació de Celíacs de Catalunya (Delegació de Lleida). Coordinadora de l’equip ICE d’anglès a primer cicle d’educació infantil des de l’any 2015.
Amadeu Bonet

Amadeu Bonet

Mestre que treballa a secundària com a professor de tecnologia a l’Ins Josep Vallverdú de les Borges Blanques on col·labora a l’equip TAC del centre i en la formació TIC-TAC del propi professorat. Llicenciat en Ciències Religioses. Director de l’Escola de l’Esplai de LLeida. Aprenent autodidacta en diferents disciplines artístiques.
Sílvia Calzada

Sílvia Calzada

Mestra d'educació infantil i primària. Actualment treballa com a Tècnic d'Educació Infantil a l'escola Àngel Guimerà de Tàrrega
Rafel Castaño

Rafel Castaño

Graduat en Enginyeria Informàtica i Llicenciat en Bioquímica. Professor d’informàtica a l’Institut Caparrella de Lleida.
Anna Castro

Anna Castro

Llicenciada en Filologia Francesa. Professora de francès i coordinadora d'ESO i batxillerat a l'institut Joan Solà de Torrefarrera. Membre del grup de treball "Francès a secundària. FLE Lleida" i del grup "Impuls d'un projecte plurilingüe i internacional: creació de materials per treballar continguts en francès (EMILE / AICLE)"
Jaume Centelles

Jaume Centelles

Mestre jubilat. Continua col·laborant amb el mon educatiu fent formació als mestres sobre lectura i organització i dinamització de la biblioteca escolar. Es autor de "la biblioteca, el cor de l'escola" i col·laborador a la revista GUIX amb la secció "viure la lectura". Forma part del grup de treball de l'Associació de Mestres Rosa Sensat "Passió per la lectura”.
Maria dels Àngels Cerveró

Maria dels Àngels Cerveró

Doctora en Computació. Professora interina d'informàtica a l'Institut Caparrella.
Antonieta Ciutat

Antonieta Ciutat

Mestra d'educació infantil i primària a l'escola pública Àngel Guimerà de Tàrrega
Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida

Coord. ONGD

Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida agrupa entitats que treballen en cooperació i solidaritat amb les persones i pobles empobrits del planeta. La Coordinadora neix per promoure una acció conjunta que persegueixi el canvi cap a la justícia social.
Neus Domingo

Neus Domingo

Llicenciada en ciencies ambientals. Professora de ciències, biologia i geologia, en l'educació secundaria.
 Balbina Falceto

Balbina Falceto

Mestra d'Educació Infantil i Primària, amb experiència en l'ensenyament de l'anglès i la metodologia AICLE. Màster en Educació Inclusiva i estudiant de Màster en Tecnologia Educativa: e-learning i gestió del coneixement. Actualment treballa com a mestra a l'Escola Sant Miquel de Miralcamp i forma part de la Comissió TAC.
Laura Farran

Laura Farran

Mestra de Primària, Catedràtica de Geografia i Història de secundària i batxillerat a l'Institut Torre Vicens (Lleida) . He impartit cursos de formació del Departament d'Ensenyament i del Màster de Secundària ( Ciències Socials. Col·laboració amb l'ARC ( ANC@ula), del Ceres/Cesire ,en l'elaboració de materials didàctics.Membre del projecte de Qualitat i Millora Continua de l'Institut Torre Vicens.
Jordi Farrando

Jordi Farrando

Llicenciat en comunicació audiovisual i postgraduat en gestió i direcció d'organitzacions educatives. Professor tècnic d'informàtica a l'Institut Caparrella de Lleida. Membre del grup de música tradicional Quartana on interpreta la tarota.
Anna Fontelles

Anna Fontelles

Mestra, pedagoga i logopeda. Actualment al CREDA-Lleida: logopeda i coordinadora de TIC-TAC. Formadora del Departament d'Ensenyament i autora de diferents cursos telemàtics i materials didàctics.
Glòria Francino

Glòria Francino

Llicenciada en Filologia Hispànica i Catalana. Doctorat de llengua i literatura. Professora catedràtica de Llengua castellana i literatura. Coordinadora de batxillerat a l’Institut Torre Vicens de Lleida. Sotscoordinadora de les PAU de Llengua castellana a la zona de Lleida. Forma part del grup de recerca de la UdL, dirigit pel Dr. Xavier Terrado, sobre Toponímia de la Ribagorça, en el qual ha contribuït amb publicacions d’articles i de llibres. Coautora de Bllat colrat, recull de literatura popular catalana al Baix Cinca, la Llitera i la Ribagorça.
Désirée Grifé

Désirée Grifé

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació en Pedagogia Terapèutica. Actualment treballa a l'aula d'educació especial en infantil i prìmària de l'escola Frederic Mistral de l'Hospitalet de Llobregat.
Rosa Maria Llavall

Rosa Maria Llavall

Professora als cicles formatius d'Imatge i so de l'institut Caparrella de Lleida. Llicenciada en comunicació audiovisual, diplomada en turisme i graduada en estudis anglesos per la Universitat de Lleida.
Maria del Mar Lluelles

Maria del Mar Lluelles

Professora d'informàtica, formadora del Departament d'Ensenyament, del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià i de l'ICE de la UdL. Membre durant 10 anys de la Comunitat Catalana de Webquest , col·laboradora del Projecte Espurn@ i sòcia del Moviment d'Innovació Educativa . Creadora de diferents materials educatius: webquest, caceres del tresor, quaderns virtuals, activitats PDI, moodle senzill per temes i accessibilitat als continguts digitals. Dinamitzadora del projecte Implica't+.
Cristina Mayench

Cristina Mayench

Llicenciada en Filologia Hispànica i Grau Superior d’Arts Plàstiques i Disseny, especialitat Il·lustració. Ha il·lustrat portades per l’editorial Pagès de Lleida. Professora de català i castellà. Autora de Passadissos. Lo Castell de Lleida i els records d’infantesa.
Meritxell Miret

Meritxell Miret

Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Professora de secundària, batxillerat i cicles formatius a l'Institut Torrevicens de Lleida.
Noemí Munné

Noemí Munné

Mestra d'Educació Especial, Màster en Educació Inclusiva i Experta Universitària en Educació Emocional. Membre de l'equip ICE d'Educació Especial de la Universitat de Lleida. Co-autora de diversos JClic i materials per a l'alumnat amb necessitats educatives especials. Actualment forma part del claustre de l'Escola Sant Miquel de Miralcamp. Coordinadora LIC i d'Atenció a la Diversitat.
Andreu Muñoz

Andreu Muñoz

Arquitecte tècnic jubilat. Màster en Bioconstrucció. Membre de la Comissió Justícia i Pau de Lleida.
Regina Pérez

Regina Pérez

Llicenciada en geografia i història. Formadora del Departament d'Ensenyament. Professora de geografia i història de secundària i batxillerat. Durant 10 anys professora d'atenció a la diversitat i coordinadora del projecte Drecera de l'institut Taradell. Professora de l’institut la Plana de Vic i actualment professora d’ESO i Batxillerat a l’institut Alfons Costafreda de Tàrrega.
Pere Pifarré

Pere Pifarré

Mestre d’Educació Primària, amant incondicional de la seva feina i l'aprenentatge dels seus alumnes. La seva escola o, millor dit, la seva segona casa és l'escola Maristes Montserrat Lleida, on també és la està a l'equip de comunicació i xarxes socials. Col·labora i àpren al grup de treball per l'ús de dispositius mòbils a l'aula del Departament d'Ensenyament a Barcelona i ha fet de formador en tallers a les III Jornades Educatives Maristes i a les Jornades Inclusió Digital de Badalona.
Montserrat Pons

Montserrat Pons

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació (Pedagogia terapèutica) per la Universitat de Barcelona (UB). Experta Universitària en Educació Emocional. Experiència com a mestra d'educació especial i professora de secundària. Psicopedagoga d'un Servei Educatiu a Lleida (EAP). Creadora d'activitats JClic i material per alumnat amb nee.
Montserrat Remacha

Montserrat Remacha

Llicenciada en belles arts, especialitat escultura.A dia d'avui, professora de Visual i Plàstica, a l'institut La Serra de Mollerussa. Treballadora per a la recerca de la creativitat i motivació artística dels alumnes.
Arturo Rico

Arturo Rico

Enginyer tècnic en Informàtica de gestió. Professor d'informàtica a l'institut Caparrella de Lleida.
Ròsa Maria Salgueiro

Ròsa Maria Salgueiro

Mestra d'educació infantil i primària. Actualment Directora del Centre de Recursos Pedagògic del Servei Educatiu de la Val d'Aran. Mestra d'aranés. Postgrau en Gestió de la Formació Permanent, Universitat de Barcelona- Institut de Ciències de l'educació.
Angelina Sancerni

Angelina Sancerni

Mestra de primària, educació especial i educació infantil i coordinadora TAC a l’escola Manuel Ortiz i Castelló de Juneda.
Rita Sañé

Rita Sañé

Directora i professora de dibuix i pintura de l'escola l'ARPA de Taradell
Rosa Solsona

Rosa Solsona

Llicenciada en Geografia i Història . Professora de l’Institut Caparrella de Lleida. Formadora del Departament d’Ensenyament . Co-autora de materials didàctics de la col·lecció Arkeodidaktica i coordinadora del llibre “ Corba de foc. El cap de pont de Balaguer” Eines de memòria 5. 2011
Unesco Tortosa

Unesco Tortosa

Associació de persones vinculades a l’Orde de la Cucafera i properes a l’entorn del Sr. Federico Mayor Zaragoza amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement dels objectius i actuacions UNESCO i establir relacions de col•laboració amb les altres associacions o clubs UNESCO de Catalunya.
Mònica Visier

Mònica Visier

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Diplomada en Ciències Empresarials. Periodista i Professora als cicles formatius d’Imatge i So de l’Ins Caparrella de Lleida. Participa en la xarxa d’empredoria de formació professional.
Raül Vallés

Raül Vallés

Enginyer tècnic en Informàtica de Sistemes Físics. Professor d'informàtica a l'institut Caparrella de Lleida. Des del l'any 2010 formo part de la junta directiva de l'associació d'antics alumnes de la Universitat de Lleida "Alumni UdL", com a vicepresident.