QUÈ FEM?


El Seminari de Bibliografia Infantil i Juvenil de Rosa Sensat ens reunim els dimecres, de 5.30 a 8.30 de la tarda, durant tot el curs escolar,a les instal·lacions de la biblioteca infantil de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, per comentar els llibres que arriben a la biblioteca: els que ens regalen les editorials i els que fa arribar la llibreria Abacus.

A cada sessió portem els llibres llegits i el comentari i fitxa de cada un. Tenint en compte sobretot la qualitat literària o científica del llibre presentat se'n determina l'interès i possibilitats que té per a una determinada edat, a partir de la qual es recomana el llibre.

Els títols seleccionats es presenten agrupats a les llistes de Quins llibres...? separant a cada edat els que són d'imaginació o ficció dels de coneixements.

D'aquesta relació Abacus en fa un extracte que presenta en un folletó, tres vegades a l'any (tardor, Nadal i Sant Jordi), per als seus compradors.

Les relacions complertes de Quins llibres...? es guarden a la biblioteca de Rosa Sensat. També es conserven els comentaris escrits que surten editats a la web de la Xarxa Telemàtica (XTEC) que depèn del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.