L'OPINIÓ DELS PARES I MARES

 

En el llibre viatger on es va recollint tot el treball fet amb l’Ona i el robot, i que els xanquers es van emportant rotativament cap a casa per a poder parlar-ne amb els pares i mares, la família també participa  si així ho desitja escrivint les seves impressions. Voleu saber quins missatges han escrit ? 

Missatges que plantegen noves inquietuds:

 

La pregunta que ens fem tota la família és si l’Ona existeix de veritat

La família del Gerard

... però, serà capaç l’Ona de fer un robot que tingui sentiments i sigui capaç d’estimar els amics ?

La família del Roger

 

Missatges que aporten noves propostes de treball: 

La meva filla diu que es podria construir una núvia mecànica per a què no estigui sol

La família de la Sònia

L’Ona segur que està molt contenta amb aquests robots tan fantàstics, però com que li agraden molt els gossos, caldria dissenyar-li una “mascota” a l’alçada de les circumstàncies.

La família del Joan

... podríeu pensar en fer-vos un robot per vosaltres amb totes les idees que heu proposat a l’Ona

La família de la Cristina

Ara que en sabeu tan, li podeu proposar al David de fer un robot que ajudi a les mares a fer les feines de casa ( ÉS BROMA !!)

La família de l’Ían

Missatges d’implicació:

 

Nosaltres ens recordem molt bé d’aquest Nadal , quan el Miquel ens va dir que havia de fer un robot. Va dibuixar com volia que fos i la resta de nosaltres vam començar a buscar el material per fer-ho. Al dia següent, el robot començava a tenir cara i ulls ( per cert, que els ulls feien pampallugues, amb llums de color vermell ). Quan va estar acabat tots ens sentíem satisfets, com ara, al veure tota la feina que heu fet.

La família del Miquel Villagrosa

També hem rumiat que les bateries poden ser automàtiques, es poden regenerar soles quan el robot no estigui funcionant.

La família de l’Adrià

 

Missatges que valoren el funcionament de l’aula:

M’ha agradat molt la feina que heu fet entre tots. Teniu molta imaginació i és molt maco que feu la feina en grups.

La família de la Sònia

 Com m’agradaria tornar a ser nen i inventar com ho feu vosaltres.

La família de la Raquel

 Trobo que és una idea, un treball, una manera de comunicar-se fantàstica...
 ... ens provoca uns interrogants a nivell de tecnicismes, de crear una història, un personatge, de buscar recursos propis, de fer anar la imaginació a tots...

La família de la Sara

Després de llegir aquest fantàstic llibre inacabat, m’encantaria ser una nena de la vostra classe i poder participar en les vostres idees per ajudar l’Ona.
Estic molt orgullosa que la Cecília formi part de la vostra classe.

La família de la Cecília

M’agradaria ser petita per poder venir a la vostra classe, però com que no pot ser, m’hauré de conformar amb el que m’explica l’Ían.

La família de l’Ían

Estic molt contenta dels treballs que feu a classe. Sobretot aquest és molt divertit i ajudar a una companya com l’Ona és molt bonic. El vostre treball m’ha agradat moltíssim.

La família del Franco

 

Missatges de valoració de les persones que formen el grup i del mateix grup:

 

Tots els robots eren molt interessants i molt ben fets. Heu tingut molt bona idea i desitgem que seguiu així de treballadors i d’imaginatius.

La família del Marc

...creiem que teniu unes idees molt avançades per ajudar  l’Ona a fer el seu robot. Ho esteu fent molt bé.

La família de l’Òscar

I si heu estat capaços de fer els projectes d’un robot, penseu la de coses que podríeu inventar-vos: joguines, jocs del parc, mobles divertits...

La família de la Raquel

L’Ona, que no volia estar sola, ha trobat de sobte, les bones idees que li heu donat. Sou  increïbles i genials . Us felicito a tots.

La família del Simó

Creiem que el millor que li ha pogut passar a la patufeta de l’Ona és conèixer-vos a vosaltres, Xanquers, perquè dia a dia esteu demostrant amb aquests treballs que realitzeu en grup que existeix una bona harmonia i companyerisme.

La família de l’Ingrid

És fantàstic veure l’entusiasme que poseu a l’hora de rumiar idees, de pensar en tots els detalls, des de com s’ha de dir fins a com ha de moure’s

La família de la Cristina.

Segur que l’’Ona se sentirà molt bé de tenir uns amics com vosaltres, que us heu afanyat a ajudar-la a resoldre el seu problema..

La família del Víctor

Penseu quantes vegades us avorriu ( i això que teniu la tira de joguines ) i realment el més important és precisament això que heu demostrat tenir: IMAGINACIÓ. Felicitats!!!!!!

La família de l’Aroa

  

Missatges d’ànim:

 

... i a veure si tots junts arribeu a fer el robot més original que s’hagi inventat mai ningú.

La família de la Raquel

L’Ona ja té el Xancot gairebé enllestit i és gràcies a vosaltres. Continueu ajudant-la si us ho demana.

La família del Simó

 Estem orgullosos d’aquest treball.

La família de la Sara

Us felicitem! Tan de bo aquesta il·lusió per la feina ben feta us duri per sempre.

La família del Miquel

 Ens teniu molt impressionats per tot el que esteu fent amb l’Ona. Bé, continueu així, perquè aconseguireu tirar endavant qualsevol cosa que us proposeu.

La família del Víctor

  

Missatges de molta sensibilitat:

 

Un ésser que està fabricat amb el cor i un munt de bones idees ha de ser una màquina especial, però perquè en el fons sigui alguna cosa més que una màquina, proposem d’incorporar-li un xip: EL XIP DE  L’ENTUSIASME, perquè sempre tingui ganes de fer coses, així mai s’aturarà.

La família de l’Ariadna

 Estic d’acord amb altres pares que hauríeu d’aconseguir que aquest robot tingués sentiments i fos capaç d’estimar, així potser podria arribar al cor dels seus pares i fer-los pensar que l’Ona és el millor que tenen i val la pena dedicar-li més temps.

La família de la Cecília

Ens heu demostrat que a més de ser uns grans inventors sou també uns bons amics, i segur que l’Ona ja no està sola perquè el Xancot està format per les vostres il·lusions i carinyo i això és el més important.
Ens agradaria que quan passin els anys, ens recordem tots del robot i esperem que continueu amb aquest extraordinari treball.

La família de l’Andrea

 

Ei,mestres!

Anar al conte

Tornar a Fem ciència