ACTIVITAT 3

Posada en comú en grup:

 

Cada membre del grup haurà d’explicar la feina que ha dut a terme a la resta de companys/es del petit grup, així com els resultats que ha obtingut.

Heu de triar, argumentar, raonar i explicar quin és l’esmorzar més adient i saludable per a vosaltres. Per això heu de fer una fitxa de comparar i contrastar els diferents esmorzars.

Entre tots i totes confeccionareu la presentació de diapositives (ppt). Cadascú de la seva tasca realitzada.

Fitxa comparar i contrastar

Recordeu que la major part de dietistes i nutricionistes aconsellen que l’esmorzar representi entre el 20 i el 25% de l’aportació energètica diària. Per tal que un esmorzar es pugui considerar equilibrat han d’estar-hi representats com a mínim els següents grups d’aliments bàsics:

Làctics (llet, iogurt, formatge, ...): contenen proteïnes, calci i vitamines.

Fruites: aporten glúcids, aigua, vitamines, minerals i sals.

Cereals (pa, galetes,...): proporcionen glúcids que aporten energia, vitamines i minerals. Els cereals integrals proporcionen fibra.