Ordenat pel títol de la cançó   Ordenat pel grup, intèrpret, compositor ...   Cançons infantils i/o populars   Més recursos musicals
 
           
   
   
  Que boig el món LAX'N'BUSTO - Bigoti vermell ANNA ROIG I L'OMBRE DE TON CHIEN - Clava't DUBLE BUBLE - Rock'n'roll ELS CATARRES - Tres, sis, nou - El carnestoltes - Quan somrius JOSEP THIÓ - El trineu - Un núvol blanc LLUÍS LLACH - Bicicletes BLAUMUT  
           
 
Benvinguts a KARAOKAT, el web de karaoke en català !
 
 

Feia temps que em rondava pel cap la idea de fer un web de karaoke només en català, però per manca de temps no el tirava endavant. Penseu que hi ha una feinada darrere de cada cançó però, sobretot, molt de temps.

 
 

El meu primer objectiu és fer passar una bona estona, i alhora difondre la nostra llengua i la nostra música en català.

 
 

M’agradaria que aquest web fos aprofitat, evidentment, per qualsevol persona que tingui ganes de cantar o tocar algun instrument, però, sobretot, per escoles i instituts d’arreu de Catalunya.

 
 

Per això, cada karaoke té la partitura de la melodia, els acords i el xifrat de guitarra. Així, qui no tingui ganes de cantar pot tocar la melodia amb qualsevol instrument melòdic o, fins i tot, pot fer l’acompanyament amb piano o guitarra.

 
 

No cal dir que tots els karaokes i partitures que podeu trobar aquí han estat fets per mi, i està totalment prohibit obtenir-ne cap mena de benefici econòmic.

 
  Us deixo el meu correu per si algú vol fer-me alguna aportació o comentari.  
  Apa, doncs, a passar-s'ho bé cantant o tocant aquestes cançons en català !  
           
 
XEVI ALTESA