L'himne de l'escola

 

Hist˛ria Dades generals InstalĚlacions Organigrama Clauste Consell Escolar alumnes AMPA Sortides Festes Revista Altres Projecte LingŘÝstic Projecte Educatiu Reglament RŔgim Intern  
  .edu Pla estratŔgic Agenda21 Horari Calendari Normativa Material Normativa Activitats
  Normativa Men˙ Informacions Hist˛ria Actuacions Premis Informaciˇ Activitats
El divendres 26 d’abril al Teatre Jardí de Figueres vam celebrar el 80è aniversari de l'escola en un acte eminentment artístic i musical.
Vam gaudir d'una representació teatral musicada, protagonitzada pels alumnes, PER MOLTS ANYS SANT PAU!, escrita per la mestra de música de l’escola i directora de la coral, la sra. Núria Badosa. Aquesta obra està inspirada en les diferents disciplines artístiques i la seva importància en la formació integral de les persones. Vam comptar amb la presència d’alguns ex-alumnes que han conreat l’art en algun dels seus vessants.

El nostre projecte educatiu dóna molta importància al treball dels diferents llenguatges expressius i vol potenciar la creativitat a través de l’art. Aquesta obra tracta de les diferents disciplines artístiques i de la seva importància en la formació integral de les persones. En la representació teatral, també hi van participar tres intèrprets professionals de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

En el mateix esdeveniment, la Coral de l’escola va interpretar una mostra de les cançons que ha estat preparant al llarg del curs.
L'Escola Sant Pau de Figueres ha gravat el seu Lipdub en motiu de la celebració del 80è aniversari, amb la implicació i col·laboració de tota la comunitat educativa, on es veu un recorregut per l'escola i on els alumnes han pogut mostrar la seva creativitat i imaginació a través dels diferents llenguatges expressius: pintura, escultura, escriptura, música, i algunes disciplines de circ.
Lipdub
En motiu de la celebració del 80è aniversari de l'Escola Sant Pau, al Teatre Jardí, es va projectar aquest vídeo amb imatges dels alumnes i mestres de l'escola, donant un clar missatge de positivisme i esperança.
alumnes i mestres
SORTIM A LA PREMSA
Diari de Girona 24/4/2013
TramuntanaTV 24/4/2013

El Punt Avui 24/4/2013

El Punt Avui 26/4/2013