XERRADES PER A LES FAMÍLIES

 

XERRADA PER A FAMÍLIES DE P3

El curs passat les mestres tutores de les classes de P3 van fer una xerrada per als pares i les mares dels seus alumnes, allà van explicar aspectes importants per a l'educació dels nens i les nenes, explicant les característiques del joc a aquesta edat, quina és la seva importància i com es tracta aquest aspecte a l'escola.

Per a totes les famílies que no van poder assistir-hi, o d'altres que volen recordar les coses que es van tractar i dir a aquesta xerrada, només cal que cliquin aquí:

Presentació en diapositives de les idees fonamentals.

 

XERRADA PER A FAMÍLIES DE P5

Aquest curs s'ha fet una xerrada per a les famílies dels alumnes de P5 sobre el tema del foment del gust per la lectura entre els nens i les nenes. Aquí es poden trobar algunes idees interessants i consells per aconseguir-ho.

10 idees importants per fomentar la lectura a casa.

 

XERRADA PER A FAMÍLIES DE CICLE INICIAL I MITJÀ

Aquest curs també s'ha fet una xerrada per a les famílies dels alumnes de Cicle Incial i Cicle Mitjà on es parlava del temps que els nens i les nenes utilitzen per jugar i per estudiar. Aquí es poden trobar les idees més importants que es van explicar a la xerrada.

El joc i l'estudi, com ajudar en cada ocasió.

 

XERRADA PER A FAMÍLIES DE CICLE SUPERIOR

Durant l'últim trimestre del curs s'ha fet una xerrada per a les famílies dels alumnes de Cicle Superior on es va parlar de l'inici de l'adolescència, els canvis i les dificultats que comporta.

Què passa quan comença l'adolescència?