Des
de les 12,30 fins les 15 hores l'organització del menjador ofereix
un servei per a les famílies que necessiten utilitzar-lo
La cuina és atesa per una cuinera i 4 ajudantes que es preocupen
de que els menús arribin als nens i nenes, que fan ús
del servei, en condicions òptimes d'elaboració.
Aquests
menús són proposats per una dietetiste de l'empresa de
la cuina i adaptats en l'escola per als nostres alumnes.
Les monitores del menjador treballen per donar una continuītat a la
línia educativa de l'escola.
És per això que el projecte de la Pere Tarrés adequa
els seus objectius en aquest sentit, tant durant el temps que els nens
i nenes són al menjador, com en un horari més relaxat
on es planifiquen activitats i jocs, pactant amb els alumnes, per a
aquells nens que vulguin fer-ne ús.
Inici del menjador per les monitores
-
Preparaciķ del menjador: tallar pa, omplir gerres i gots,
preparar cubells, bosses d'escombreries i postres.
També preparem el recipient on s'han de recollir, d'una manera
rotativa, restes d'elements orgānics que l'alumnat abocarā al
compostador instalˇlat a l'hort.
-
Recollir EI i 1r a les classes i rentar mans. Inici del 1r torn.
-
Rebuda cursos primāria i entrada de 6č a dinar.
-
Sortida de P4 i P5, de manera esglaonada, amb una monitora que
rota segons el dia. Preparaciķ del menjador per al 2n torn.
Sortida de nens de 1r a 6č.
-
P3 va a fer migdiada al gimnās.
-
Entrada segon torn.
-
Fi segon torn. Sortida al pati. Inici d'activitats dirigides de
tots els cursos.
-
P3 desperta de migdiada. P4 i P5 van a les classes per rentar
mans, anar al lavabo i preparar-se per rebre resta de companys i
tutora.
-
Sona el timbre i tots els els cursos van pujant a les classes
|