Projecte Pedagògic

Una de les activitats importants de l’escola són els projectes. Pensem que són una bona manera perquè els nens i les nenes construeixin el seu coneixement.

A partir d’un tema o d’una pregunta d’allò que ens interessa, anem construint una teranyina d’aprenentatges que ens portarà a descobrir, crear i aprendre coses insospitades. També ens portarà a pensar com buscar, on trobar i com triar el que volem saber...
La llengua, les matemàtiques i la plàstica no es fan separades, cadascuna a la seva hora, sinó que les treballem lligades al projecte, perquè les necessitem.
Tots naixem amb ganes d’aprendre, i si no perdem aquest interès i l’acompanyem amb voluntat, segur que farem l’esforç necessari per saber, per créixer, per ampliar el que ja coneixem. I si ho fem conjuntament amb els companys i companyes, amb els adults que ens envolten, segur que els resultats i la satisfacció seran més grans.
Amb els projectes, la motivació, la significativitat, la funcionalitat, la participació, la interacció i la globalització dels aprenentatges, deixen de ser paraules tècniques per convertir-se en ingredients de saviesa.
c/Estrella, 25 - 08201 Sabadell
Tel. 93.725.15.81