m1m2m4m5m6

hosting
 

 

AMPA ESCOLA FORN D'ANELLS

La nostra adreça de correu electrònic: ampafornells@gmail.com

 

L'AMPA

1- Presentació de l' AMPA.

2- Què vol dir ser soci de l'AMPA?

3-Fitxa pagament de la quota.

4-ESTATUTS AMPA

 

1-Presentació de l'AMPA

Els membres de la Junta us donen la benvinguda al nou curs. En aquesta Web pretenem resumir les tasques i activitats que porta a terme la nostra associació, així com donar informació que pot ser del vostre interès. També encoratjar-vos una vegada més a que participeu, perquè creiem que és una bona forma d'ajudar al bon funcionament de l'educació dels nostres fills.

Per a qualsevol suggeriment podeu fer-ho a través de la bústia de l'AMPA o enviant un e-mail a l'adreça electrònica: ampafornells@gmail.com i aquest el redireccionarem als membres de la junta responsables del tema.


2-Què vol dir ser soci de l'AMPA?

Quota de soci de l'AMPA per al curs 2012/2013: 52 € per família (per tot el curs escolar).

Ser socis de l'AMPA vol dir gaudir del descompte en la compra dels llibres i del material escolar i de tots els serveis i activitats que porta a terme l'associació. És voluntària. Ara bé els no socis hauran de satisfer les despeses de les que l'AMPA es fa càrrec durant el curs escolar, una de les quals és la despesa de material general i de plàstica dels nens/es de l'escola. A més a més pels no socis les activitats extraescolars s'incrementaran en un 50 %.

 

3-Fitxa de pagament de la quota

 

5-ESTATUTS AMPA

 

 

XTECEDU

© b7001346@xtec.cat , C/ Salvador Espriu nº 6, 17458 Fornells de la Selva, tel. 972 476 331.