1
Departaments
Diversos

© INS Vescomtat de Cabrera

 


Dia de la Pau 2015
Activitats del divendres 27 de març


La pluja del 30 de gener ens ha portat a celebrar el Dia de la Pau el 27 de març, divendres primaveral abans de les vacances de Setmana Santa.

4t ESO: cursa d'orientació del castell d'Hostalric fins a l'institut.
1r, 2n i 3r ESO: cursa solidària
Save the Children i esports diversos (beisbol, bàsquet, hoquei, futbol platja, futbol i paddle), a la zona esportiva municipal.
ESO i batxillerat: divendres primaveral abans dels 10 dies de vacances de Setmana Santa.

Més fotos al Google+:


El Dia Escolar de la No-violència i la Pau, conegut també com a Dia Mundial o Internacional de la No-violència i la Pau, fou fundat l'any 1964 pel poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal i Vidal, i és una iniciativa d'Educació No-violenta i Pacificadora, difosa internacionalment.

Es practica a escoles de tot el món, els dies 30 de gener i propers (aniversari de la mort de Mahatma Gandhi). Als països amb calendaris escolars propis de l'hemisferi sud, es pot commemorar-se el 30 de març i dies immediats.

El DENIP propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. El seu missatge bàsic diu: Amor universal, No-violència i Pau. L'Amor universal és millor que l'egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra.

Els diners recaptats a la Cursa solidària que organitzem al nostre institut són lliurats a l'ONG Save the Children.

Dia de la Pau 2014

Dia de la Pau 2013

Cursa solidària 2012


Dia Escolar de la No-violència i la Pau
Llista de guardonats amb el Premi Nobel de la Pau


© Institut Vescomtat de Cabrera · Hostalric