logo
 
Formació
Professional

Parlem-ne!


I.E.S.
la Ferreria
12-12-2007
En l'afany de contribuir activament a la millora i la innovació de la formació professional i de la inserció laboral dels tècnics titulats, l'IES La Ferreria ha organitzat una jornada per parlar-ne.

Coincidint amb la presentació de 3 noves especialitats que recentment han incrementat la nostra oferta educativa, que des de fa ja més de 15 anys oferim, hem decidit obrir les nostres portes per parlar del present i el futur de la formació professional, així com de la inserció laboral dels tècnics i professionals.

Quins reptes ens planteja avui la nostra societat? Cap on s’encamina la F.P.? Es fàcil la inserció laboral dels estudiants titulats? Quins professionals necessiten les empreses per encarar els efectes de l’economia global i la societat xarxa. Quina responsabilitat tenim els centres educatius en la formació d’aquests professionals? És, la formació professional de Catalunya, capaç de competir amb països amb sistemes de formació professional de llarga tradició i gran qualitat?

Per desvetllar-ho hem organitzat una conferència a càrrec del Sr. Joan Lluís Espinós i una taula rodona on hi participaran diverses personalitats dels sectors professionals de la sanitat, la informàtica i l'administració d’empresa.

Per assistir-hi, us preguem que confirmeu l’assistència enviant un correu a tsoler22@xtec.cat

CRP de Montcada-Ripollet-Sta Perpetua