Temes de Biologia i Geologia

Antonio Jimeno Fernández. Copyright © 2004 ajimeno. Última actualització: 31 - gener - 2013

Temes de Ciències Naturals de 1r i 2n d'ESO
Temes de Biologia i Geologia de 3r d'ESO
Models d'exàmens amb respostes per a professors
WEBS de Ciències recomanades
Cursos on-line en www.aula2005.com (activats en 2013)
WEBQUEST i exercicis en www.aula2005.com (activats en 2013)

PRESENTACIÓ. Aquesta WEB és un projecte experimental d'aplicació de les tecnologies informàtiques a l'ensenyament de la Biologia i la Geologia. En ella els professors hi poden trobar activitats per fer a l'aula d'informàtica i models d'exàmens amb les respostes per fer a l'aula convencional. Els alumnes hi poden trobar els continguts dels temes i activitats amb correcció automàtica per autoavaluar-se. Qualsevol persona pot col·laborar amb l'autor oferint material didàctic propi, facilitant informació o fent suggeriments. Per posar-vos en contacte amb l'autor envieu un e-mail a: aula2005@gmail.com.

Aquesta WEB ha estat possible gràcies a una llicència d'estudis del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya (DOGC num.: 3926 de 16.7.2003).
L'autor agraeix al Dr. Antonio Bartolomé, professor de Comunicació Àudio-visual de la Universitat de Barcelona, haver acceptat desinteressadament la supervisió d'aquest treball, als dibuixants Amadeu Blasco i Román Montull l'autorització per utilitzar els seus dibuixos, i a les editorials Casals i Santillana l'ajuda prestada.
ORIENTACIONS SOBRE COM USAR AQUESTA WEB. En els següent PROTOCOL es fa una sèrie de suggeriments sobre com un professor i els seus alumnes poden utilitzar aquesta WEB.
REQUISITS PER UTILITZAR AQUESTA WEB. L'únic requisit que es demana és respectar la propietat intel·lectual de tots els materials aquí exposats. Per això en totes les impressions i fotocòpies que es facin d'aquests materials s'ha de fer referència a l'autor ("Text de ©Antonio Jimeno", "dibuix de ©Amadeu Blasco", "dibuix de ©BioPUNT", etc.). Per poder fer ús d'aquests materials amb afany de lucre, s'ha de demanar prèviament a l'autor (aula2005@gmail.com) una llicència legal d'explotació comercial.

CERCADOR DE PARAULES. Cercador de paraules en aquesta WEB i a INTERNET realitzat per FreeFind

Cercar en aquesta WEB Cercar a INTERNET

Free counter and web stats