you can find this page online at www.websiteurlhere.com/page.html
skip to content

VIATJANT AMB GERSHWIN

» TASCA

 

El director de l'Institut "Georges Gershwin" de Catfish Row, de l'estat de Carolina del Sud, el Sr. Jacques Whitman, us ha enviat una invitació per a  fer una investigació amb la finalitat  de fer un reportatge multimèdia.
El Sr. Whitman vol donar a conèixer a tot el món, l'estrany assassinat que va succeir el 1935, i ha pensat que vosaltres esteu molt ben preparats i preparades per a fer aquest reportage.

 

De fet, haureu de fer una mica de detectius per esbrinar i aclarir l'assassinat. Es tracta d'escriure el guió per a un reportatge multimèdia i explicar, fil per randa, tot allò que us interessi i us ajudi a fer una bona feina d'investigació sobre els fets que van commoure la societat americana el 1935. I per aquesta tasca us anirà molt bé tenir un bloc de notes, com periodistes i escriptors/es, on anireu anotant tota la informació que trobeu a través de la vostra investigació i també hi anotareu les vostres conclusions.

 

Com ho fareu? Doncs, molt senzill.  Enregistrareu  al vostre ordinador un arxiu de so i el convertireu en un MP3 per afegir-lo al reportatge, tal com ens ho expliquen a "orientacions per fer el reportatges".
Els vostres companys, amics,  familiars,  i molts Centres docents podran conèixer el vostre reportatge sobre l'òpera de Georges Gershwin.

Us haureu d'organitzar la feina  de la següent manera: fareu grups de dues o tres persones, nois i noies, a cadascuna de les responsabilitats: escriure el text, buscar imatges i fotografies i aplicar els coneixements de tècnics de so.


back to top