HOME LINKS
SITE'S MAP Technology
   
   
   
 
  ENLLAÇOS TECNOLOGIA A L'ESO- TECHNOLOGY LINKS

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

LL

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

A

AGENCIA INTERNACIONAL DE LA ENERGIA. Pàgina Web sita en Paris seu de l'Agencia. Les energies i el medi ambient són el seu fort. Anglès.
ARBOLES EN ESPAÑA. Pàgina Web amb fitxes de totes les especies, monogràfies, artícles i bibliografia. Castellà..
   
ARQUITECTURA
http://www.soloarquitectura.com/home.html. Aquí podràs trobar, de manera gratuita i sense la necessitat de registrar-te tot el que necessites sobre arquitectura, construcció, instal·lacions, disseny, etc.: mil·lers d'enllaços comentats, documents útils, normes, legislacions, software, notícies, fòrums, llibres i revistes, artícles, etc.
Departament de Construccions Arquitectòniques de la Universitat de Granada. Integrat per les Áreas de: Coneixement de Construccions Arquitectòniquess i de Composició Arquitectònica.
   
 

B

   
   

C

CELECTÍ CAPELL. WEB EDUCATIVA EXPERIMENTAL. En Celestí Capell té una pàgina on podreu experimentar fenòmens electrònics d'una manera divertida però amb el màxim rigor tecnològic. Gràcies Celestí.
CENTRE DE TRANSFERÈNCIA TECNOLOGICA. Pàgina Web de la Universitat Politècnica de Barcelona. Projectes espanyols i europeus, dels seus alumnes i dels seus professors. Català, Casella, Anglès,...
CITÉ DES SCIENCIES et de l'INDUSTRIE. Pàgina Web de la Ciutat de les Ciències i la Industria. Francès, Anglès i algunes opcions en Castellà.
COMPUTERHISTORY.ORG. Pàgina en Anglès amb tota la història dels ordinadors des de 1945. Molt bona.
   
   
   
   
   
 

D

DOMÒTICA  
http://www.domotica.net/. Subscriu-te i podràs accedir a tots els serveis gratuïts de Domotica.Net: Bulleti de notícies, Control de la casa, Fòrums, Chat, Consultes, etc..
   
 

E

ENQUADENACIÓ LLIBRES. Aquesta web detalla, pas a pas, com es poden enquadernar els propis llibres de manera artesanal i efectiva. Links a pàgines sobre edició i conservació de llibres. Universitat d'IOWA.
   
ELECTRICITAT  
  http://www.esi.unav.es/electricidad.htm. Pàgines amb links sobre electricitat: Sotfware, documentació, etc.
 
ELECTRÒNICA
 
WEB EDUCATIVA EXPERIMENTAL. En Celestí Capell té una pàgina on podreu experimentar fenòmens electrònics d'una manera divertida però amb el màxim rigor tecnològic. Gràcies Celestí.
   
ENERGIA
http://www.energuia.com/ Altra pàgina sobre instal·lacions amb multitud d'enllaços interesants, amb documents, normativa, software freeware i comercial i un llarg etc de coses interessants.
AGENCIA INTERNACIONAL DE LA ENERGIA. Pàgina Web sita en Paris seu de l'Agencia. Les energies i el medi ambient són el seu fort. Anglès.
   
 

F

   
   
 

G

   
   
 

H

   
   

I

INSTAL·LACIONS
http://www.dmelect.com/programas.htm. Site amb demos de programes de càlcul d'instal·lacions.
http://www.procuno.com/progwin/Instala.htm. Pàgina amb molt programes de càlcul d'instal·lacions. Programes comercials.
   
IL·LUMINACIÓ  
http://lledosa.es/index.htm. Pàgina d'un dels fabricants de luminaries amb un software de càlcul dels millors del mercat.
   
 

J

   
   

 

K

   
 
 

L

   
   
 

LL

 

 
   
 

M

MINISTERIO DE CIÈNCIA Y TECNOLOGIA. Pàgina Web del Ministerio de Ciència y Tecnologia. Interessant. Castellà.
   
MUSEU DE LA CIÈNCIA DE BARCELONA. Pàgina Web del Museu de la Ciència de Barcelona. Molt interessant amb deu sales visitables. Es dels de mirar i tocar. Català, Castellà, Anglès.
MUSEO LEONARDO DA VINCI. Pàgina Web del MUSEO NAZIONALE DELLA SCIENCIA E DELLA TECNICA de Mila. Italià, Anglès, Francès.
   
   

 

N

NATIONAL MUSEUM OF SCIENCE & INDUSTRY. Pàgina Web del Museu de la Ciència i la Industria. UK. Molt interessant. Es dels de mirar i tocar. Anglès.
NATIONAL ACADEMY OF ENGEERING. Pàgina Web americana amb la història dels 20 majors descobriments des de l'electrificació fins els nous materials. Anglès.
   
   
   
   
 

O

   
   
 

P

PORTAL TECNOLOGIA. Les Pàgines més populars i noves de la Tecnologia i la Ciència. Castellà.
PROJECTCOOL. Enllaços per a novells amb ganes de desenvolupar la seva primera WEB. Molt bó. Anglès.
   
   
   
   

 

Q

 

 
   
 

R

   
   

S

   
   
   
   

T

   
   

U

 
UNIÓ INTERNACIONAL DE TELECOMUNICACIONS. Pàgina Web de l'associació que vetlla per l'espai radioelèctric, amb tot tipus de dades. Castellà, Anglès, Francès,...
   
   
   
   

 

V

 

 
   
 

W

   
   

X

   
   
 

Y

 

 
   
 

Z

   
   
 
 
DownLoad Plug-in     JordianWeb Optimized Web for: IE 6.0. 1024x768 32bits.Since 19/03/2003- DownLoad Plug-in