Llençament de l'aplicació android Robot Controller v1

El 31 d' agost del 2013 es llença l'aplicació Robot Controller. Una eina basada en la Mindstorms MINDdroid app de Lego i que ofereix tres modes diferents per controlar el teu robot: joystick, sensor y mode manual. A més a més una pantalla de configuració et permet personalitzar els ports dels motors. I encara queda més per arribar... Tres models diferents: clàssic, ultrasònic i el sensor ultrasonic-touch.


Enlace para descargar la aplicación: Robot Controller app

Llençament de l'aplicació android AEGP v1

Aquest és el llençament de l'aplicació AEGP. Una eina per al mòbil que té com a objetiu ajudar als productors de la industria tèxtil a realitzar la conversió entre els diferents sistemes del sector: Tex, dTex, Denier, etc.

Entre altra informació que pot ser d'utilitat, els usuaris trobaràn una breu però complerta explicació de la nomenclatura del sector tèxtil.


Enllaç per a descarregar l'aplicació: aplicació AEGP

Aparició d'easycode

Aquest mes de juliol és el naixament de la companyia easycode, una asociació de programadors professionales que ofereix serveis com: desenvolupament d'aplicaciones android, desenvolupament de pàgines web, classes de programació, etc.

A easycode segur que aconsegueixen les espectatives dels seus clients disenyant productes actuals i eficients.

Enllaç a la web d'easycode

Campions del concurs nacional Programame 2013

El passat mes de juny el nostre equip de programadors va visitar la ciutat de Madrid després de classificar-se a Reus per a la final del concurs Programame 2913.

Va ser una competició complicada però finalment els nostres programadors es van fer amb la victòria resolent 7 dels 10 problemes proposats.

Varem passar un cap de setmana especial que esperem repetir el pròxim any amb la següent generació de programadors estudiants de l'institut Nicolau Copèrnic.


Enllaç a la web de Programame

Enllaç per a veure les fotos de la competició