ACTIVITAT 2 Tots tres us
fixareu en l’etiqueta dels productes presentats. Aquestes etiquetes informen
als usuaris de les característiques bàsiques d’aquell aliment:
Estudi de dos Bollycaos S’encarregarà
d’analitzar un pastisset com pot ser un Bollycao.
Imagina’t que per esmorzar te’n menges dos.
Cerqueu una
etiqueta d’un bollycao, feu una fotografia i convertiu-la en un
trencaclosques amb el programa “Jigsawplanet” Estudi d’un iogurt i una poma S’encarregarà
d’analitzar un iogurt i una peça de
fruita. Imaginat que per esmorzar et menges un iogurt i una poma. Cerqueu una
etiqueta d’un iogurt, feu una fotografia i convertiu-la en un trencaclosques
amb el programa “Jigsawplanet” Feu la fitxa
d’un iogurt i una poma Estudi d’un entrepà de tonyina S’encarregarà
d’analitzar un entrepà de tonyina.
Imagina’t que per esmorzar et menges un entrepà de tonyina. Cerque una
etiqueta d’una llauna de tonyina fes una fotografia i convertiu-la en un
trencaclosques amb el programa “Jigsplanet” Feu la fitxa de
l’entrepà de tonyina Contesteu a les preguntes que teniu en
les fitxes. us servirà per a l’argumentació i explicació a l’exposició oral
de la vostra presentació |