ACTIVITAT 2

Tots tres us fixareu en l’etiqueta dels productes presentats. Aquestes etiquetes informen als usuaris de les característiques bàsiques d’aquell aliment:

  • El nom i l’adreça de la companyia que ha processat l’aliment.
  • Una descripció de l’aliment. El contingut.
  • La quantitat total d’aliment.
  • Un llistat de tots els ingredients de l’aliment ordenats segons la seva abundància. Inclou els additius alimentaris.
  • Data de caducitat. La durada màxima del consum de l’aliment.
  • La informació nutricional (valor energètic i contingut de nutrients bàsics per 100 gr d’aliment)

Estudi de dos Bollycaos

S’encarregarà d’analitzar un pastisset com pot ser un Bollycao. Imagina’t que per esmorzar te’n menges dos.

Cerqueu una etiqueta d’un bollycao, feu una fotografia i convertiu-la en un trencaclosques amb el programa “Jigsawplanet”

Feu la fitxa del bollycao

 

Estudi d’un iogurt i una poma

S’encarregarà d’analitzar un iogurt i una peça de fruita. Imaginat que per esmorzar et menges un iogurt i una poma.

Cerqueu una etiqueta d’un iogurt, feu una fotografia i convertiu-la en un trencaclosques amb el programa “Jigsawplanet”

Feu la fitxa d’un iogurt i una poma

 

Estudi d’un entrepà de tonyina

S’encarregarà d’analitzar un entrepà de tonyina. Imagina’t que per esmorzar et menges un entrepà de tonyina.

Cerque una etiqueta d’una llauna de tonyina fes una fotografia i convertiu-la en un trencaclosques amb el programa “Jigsplanet”

Feu la fitxa de l’entrepà de tonyina

 

Contesteu a les preguntes que teniu en les fitxes. us servirà per a l’argumentació i explicació a l’exposició oral de la vostra presentació